Sivut

tiistai 28. toukokuuta 2013

Telakalle

Jaaha, eiköhän sitä kahden kuukauden blogitauosta voi vetää omat johtopäätöksensä. :) Elämäntilanne on sen verran kokenut muutoksia, että bloggailu on jäänyt. Olen muuttanut pariksi kuukaudeksi Helsinkiin ja elokuussa tänne pitäisi siirtyä kokonaan siipan kanssa. Opinnot sain kuin sainkin kunniallisesti suoritettua, enää puuttuu toisesta maisterista gradu.

Väsymys on rankan kevään jälkeen kova, mutta kuukausi pitää vielä sinnitellä ennen kesälomaa. Liikunnat on muuton myötä siirtyneet hyötyliikuntapainotteiseksi ja syömiset on olleet mitä on, mutta paino on kuin ihmeen kaupalla pysynyt tuossa 62 kilon alla.

Blogin kirjoittaminen on auttanut tässä painonpudotusurakassa ja toivoisin voivani vielä jossain vaiheessa palata kirjoittamaan, mutta ehkä vähän toisessa yhteydessä.

Kiitoksia teille lukijoille kaikesta. Nauttikaa kesästä ja elämästä!

1 kommentti:

  1. Tervetuloa Helsinkiin!!
    Mä oon Tallis kaivannut sua, käynyt kurkkimassa että josko sä palaisit blogimaailmaan ja nyt sä olit jotenkin salakavalasti ehtinyt raapustamaan ja huomasin vasta tänään! :D

    Mutta no, maailmassa on tärkeämpiäkin juttuja kuin intternetsiin raapustelu ;) palaat kun aika on oikea ja kerrot minne ja mistä kirjoitat, mä seuraan.
    Hyvääå kesää ja uusia tuulia!

    VastaaPoista

Kommentteja otetaan vastaan kiitollisuudella