Sivut

torstai 7. kesäkuuta 2012

Kotona taas

Ohhoh, kylläpäs sitä tulikin reissattua. Olin siis vajaan viikon kotikonnuilla Lapissa, sitten yhden yön kotona ja sen jälkeen ajelimme Helsinkiin, jossa ohjelmassa oli muun muassa Metallican keikka Kalasatamassa ja vierailu Korkeasaareen verestämään vanhoja, vuoden 1987 muistoja. :D Olen siis käynyt Korkeasaaressa viimeksi tuolloin ja ajankohta oli vielä marraskuu, joten eipä siitä kovin hehkeitä muistoja ole jäänyt.



Tämä puolitoistaviikkoa on ollut projektin kannalta vähän kuin lomaa. Äidin höyryävien ruokapatojen äärellä en ole miettinyt syömisiäni yhtään ja kuten mainitsin, niin liikunta on ollut lähinnä hyötyliikuntaa, vaikka parille lenkillekin kyllä intouduin. Toisaalta kolmen tunnin käyskentely metsässä korvasienten perässä on varmaankin ihan hyvää liikuntaa sekin. Silmämääräisesti arvioisin kuitenkin, että paino on varmaan kivunnut takaisin sinne 69 kilon pintaan, mutta sille ei nyt voi mitään ja eipä tuota pudotusta vielä kovin paljoa ollut tullutkaan, joten nousukaan ei ole hirmuinen. :D



Tapasin luonnollisesti myös kotiseuduillani asuvia ystäviäni. Olen aina ihaillut ihmisiä, joilla on monen ikäisiä ystäviä ja harmitellut, kun omat ystäväni ovat suunnilleen itseni ikäisiä, kunnes vihdoin tajusin, että mullahan on tuolla Lapissa nimenomaan itseäni hjuomattavasti vanhempia ystäviä, joilta saa todella hyviä vinkkejä ja tukea tämän elämän elämiseen. Heitä siis aina käyn tuolla Lapissa ollessani moikkaamassa.



Nyt yritän palata takaisin normaalielämään, koska ensi viikolla alkvat työt ja siihen mennessä pitänee irrottautua tästä lomamoodista. Palaan siis myös blogin pariin, kiitos vain teille lukijoille, jotka ette ole minua hylänneet tämän tauon aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja otetaan vastaan kiitollisuudella