Sivut

maanantai 26. maaliskuuta 2012

Päivän syömiset

Kostoksi itselleni, tai ehkä kuitenkin maailmakaikkeudelle, laitan tähän vielä päivän syömiset. Mikä, oi mikä, näissä syömisissä on vikana? Kiloklubin mukaan kaloreita on 1576, mutta noihin en aina ihan luota, kun pitäisi ruuan painoja arvioida ja siinä olen kyllä sikahuono.

Aamupala (klo 8.45)

normaali aamupala (1 dl kaurahiutaleita, 1 dl mustikoita 1,5 dl maustamatonta jugurttia, 1 rkl ruisleseitä)
muki teetä maidolla (n. 1 dl maitoa)

Aamupäivän välipala (klo 11.20)

banaani

Lounas (13.30)

sitruunasei-pala
kauhallinen perunamuusia
puoli lautasellista salaattia ja porkkanaraastetta
1 rkl kastiketta kalalle (luultavasti kermaviilipohjaista)
lasi tiivistemehua ja vettä
1 pala ruisleipää Oivariinilla

Iltapäivän välipala (klo 16)

3,3 dl juotava rasvaton jugurtti
1 kiivi

Päivällinen/illallinen (klo 20.30)

lautasellinen linssikeittoa (linssejä, porkkanaa, tomaattimurskaa, sipuleita ja mausteita)
1 rkl kevyt kermaviiliä
lasi maitoa

Yritin syödä mahdollisimman tasaisesti ja illan jumppatuntia silmällä pitäen aina luentojen välissä. Nälkä ei päässyt pahasti tulemaan ja jaksoin jumpata. Sen jälkeen kyllä oli nälkä. En kyllä käsitä, mitä voin tehdä. Jos syön vähemmän, niin iskee migreeni ja tulee hirveä nälkä, enkä jaksa liikkua. Nyt olo on ollut hyvä, mutta paino ei laske. Ei vaan tajua.

4 kommenttia:

  1. Älä masennu, hitaasti hyvä tulee :)

    Itsellänikin nyt jo kolmas aamu putkeen kun puntari näyttää tasan 69.

    Salaisia haaveita, että saisin tuon sunnuntaiksi laskemaan 68-alkavaksi :).. niin ja myös vaikka seuraavat kolme viikkoa junnaamaan tuos 68, kuhan jo pääsis 69;stä eroon!

    VastaaPoista
  2. Olen jotenkin ollut itselleni kovin epätyypillisesti hyvin pitkämielinen tämän painon kanssa, mutta välillä vaan tulee noita epätoivon hetkiä, kun on väsynyt ja lukee muiden huikeista 700 g:n viikkopudotuksista. Oma olo on kyllä hyvä, eikä tee yhtään tiukkaa olla syömättä herkkuja, kun syö säännöllisesti ja hyvää ruokaa, mutta olisihan se kiva, että tulosta tulisi myös vaa'anlukemiin. Onneksi tänään aamulla oli jo pientä laskusuuntaa havaittavissa, joten toivon, että tämä liikunnan lisääminen alkaa pian tehota. :)

    VastaaPoista
  3. Huomasin, että olin saanut uuden lukijan kiitos :) On pitänyt jo kauan merkata itseni lukijaksi useampiinkin blogeihin, mutta vasta tänään sain aikaiseksi googlettaa jonku nokkosen kuvan.

    Se anonyymi-kuva on vain niin plaa! :D

    VastaaPoista
  4. Tervetuloa lukijaksi! On tämä urakka vain paljon kivempaa, kun voi jakaa ajatuksia muiden samassa tilanteessa olevien kanssa. Varsinkin, kun en ole tästä projektistani kertonut kuin ihan muutamalle kaverille, enkä viitsi heitä jatkuvilla laihdutushöpinöillä kuormittaa.

    VastaaPoista

Kommentteja otetaan vastaan kiitollisuudella