perjantai 22. kesäkuuta 2012

Viikkopunnitus

Ei mitään uutta auringon alla:

68,4 kg

näytti vaaka tänään. No, tämän viikon syömisillä muuta ei voi odottaakaan.

Jos joku muuten ihmettelee, kun kuvia ja mittoja ei ole näkynyt viime aikoina, niin syyhän on se, että mitään muutosta ei ole tapahtunut tässä lähimmän parin kuukauden aikana. En viitsi joka kuukausi käydä samoja lukemia kirjuuttelemassa, kun näistä viikkopunnituksista jo näkee, että mitään ei tapahdu. Ehkä jonakin päivänä saadaan vielä nähdä edistyskuvia tässäkin blogissa, vaikka tällä hetkellä tuo ei näytä kovin todennäköiseltä.

2 kommenttia:

  1. Heh, just totesin samaa, että en sitten laittanut mitään kuvia viime kuussa, kun mitään edistystä ei ole tapahtunut (päinvastoin, +1 kg).. Mutta kyllä me tästä vielä noustaan! :) Itse ajattelin yrittää liikkua nyt paljon enemmän taas lomalla ja tarkkailla syömisiä vielä vähän enemmän. Onko sulla jotain tiettyä tavoitetta nyt kesän aikana?

    VastaaPoista
  2. Heips, ei mulla ole mitään tavoitteita, koska niistä ahdistuisin varmaan lopullisesti ja ryhtyisin jollekin hullulle nestekuurille. Yritän nyt ottaa selvää, että mikä tässä oikein mättää tässä elämässä, kun pitää koko ajan syödä. Välillä mielessä käy myös syömishäiriön mahdollisuus. Miksi muuten sitä ajattelisi ruokaa koko ajan ja syö niin, että oksettaa. Hmm. Pohdituttaa.

    VastaaPoista

Kommentteja otetaan vastaan kiitollisuudella