sunnuntai 4. marraskuuta 2012

(Hyöty)liikkumiset viikolla 44

Tällä viikolla varsinaiset liikkumiset ovat vahvasti loistaneet poissaolollaan, mutta olen hyödyntänyt tavallista enemmän hyötyliikuntamhdollisuuksiani. Liikun kyllä yleensäkin pyörällä, mutta tällä viikolla etäisyydet kohteiden välillä ovat olleet tavallista pidemmät, joten merkkailen nyt niitäkin tänne.

Ma:
hyötypyöräily 5 km

Ti:
lenkki (55 min.)

keskisyke: 140
maksimi: 156
kalorit: 353 kcal

Sykemittarini jotenkin ihmeellisesti jumittui tuossa lenkin alussa. Lienevätkö patteri lopussa itse vyöosasta vai mikä lie vialla. Muuten tämä oli sellainen pääntyhjennyslenkki hektisen tuntisuunnittelun keskellä.

Ke:
lepo

Ellei jälleen tunnin konserttia verrata treeniin. Sykehän siinä ainakin nousee ja hartialihakset vahvistuu kan sion kannattelusta. :D

To:
totaalilepo

Pe:
hyötypyöräily 6 km

La:
lepo

Su:
sali selkä/rintapäivä (57 min.)

keskisyke: 133
maksimi: 168
kalorit: 343 kcal

Oi ihanaa, pitkästä aikaa salilla! Tein ensimmäistä kertaa uuden ohjelman rintapäivän ja kylläpäs se tuntuikin. Nyt ei meinaa saada käsiä yhteen ja salilta lähtiessä oli melkoinen tärinä yläkropassa. Vatsalihasliikkeet ovat kyllä todella tappavia ja aloitinkin sekä jalkojen laskuissa että voimapyörällä 3x5 toistomäärällä ja meinaan niihinkin kuolla. :D Sivutaivutuksia en ehtinyt tehdä, kun meni taas aikaa taivasteluun, että onko smith varattu vai ei, kun ihmiset jättävät tavaransa ja painonsa levälleen, niin ettei mistään ota mitään tolkkua.

Ensi viikolla en ole iltaisin varattu, joten pääsen paremmin salille, jes!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja otetaan vastaan kiitollisuudella