sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Viimein: marraskuun kuvat yms.

No saatiinhan ne kuvat viimein otettua. Tässäpä sii näitä "edistys"lukuja ja -kuvia.

Mitat 10.11.2012

paino: 62,9 kg (-0,3 kg, mutta edellisessä kuukausipunnituksessa oli siis varmaan nestehukkaa)
rinta: 85 cm (+4 cm, tätä en nyt oikein tajua...)
vyötärö (kapein): 74 cm (-2 cm)
vyötärö: 77,5 cm (-2,5 cm)
lantio: 89 cm (-2,5 cm)
peppu: 97 (+-0)
reisi: 51 cm (-3 cm)
käsivarsi: 29 cm (-0,5)

Juu, aika mielenkiintoisia lukuja... Erityisesti tuo rinnanympäryksen yhtäkkinen kasvaminen. Jos ottaisin mitat ylempää, niin tuohan olisi oikein ilahduttavaa :D, mutta tässä tilanteessa. Voiko mulla olla jotkin lihakset turvoksissa vai mikä hemmettin tuohon vaikuttaa. Rinnan ympäryksen mittaaminen kun on vielä näistä mittojenotoista helpoin ottaa aina samasta paikasta. Ja hitsi, miten iloinen olen tuosta vyötärön pienenemisestä! Viimein ollaan selvästi riskirajan alapuolella, jei! On toki mahdollista, että tuo pieneneminen johtuu jämäköityneistä vatsalihaksista, jotka vetävät  vyötäröä tiukemmalle. Jotenkin on vieläkin epäluuloa sitä kohtaan, että rasva oikeasti voisi sulaa meikäläisestä... Mutta sitten kuvat:

Kuvat 12.11.2012:


Vertailun vuoksi, tältä näytti heinäkuussa:

Että kaipa sitä jonkinlaista muutosta on tapahtunut.

5 kommenttia:

 1. Mahtavat sentit (rinta wtf :D) ja muutoskuvat! Todellakin edistystä näkee, sun keskivartalo näyttää uusissa kuvissa niin paljon pienemmältä - timmimmältä :)!

  Hyvää jatkoa!<3

  VastaaPoista
 2. Mieletön muutos etenkin masun alueella! :) Good job!

  VastaaPoista
 3. Kiitos tytöt! Hitaasti mutta epävarmasti tässä edetään. Toivottavasti vielä jonakin päivänä olisin tyytyväinen työni tulokseen. :)

  VastaaPoista
 4. Helkkari, pitäsköhän itsekin ottaa itseä niskasta kiinni ja lähteä hävittämään tuo uhkaavasti muodostuva raskausmaha tuosta alavatsalta... ennen kuin joku oikeasti tulee kysymään, olenko raskaana 8/
  Ei kyllä haittaisi sellaiset kyselyt, jos OLISI raskaana mutta ei oikein muuten inspaa... :/

  VastaaPoista
 5. Supermegahienoa edistystä!! Itselläkin menee ihan hyvin nyt (en vaan myöskään ole ehtinyt kirjoitella ja päivitellä blogia), mutta ei oikein vielä ole vatsa tuossa kunnossa. Onnittelut välivoitosta ja tsemppiä eteenpäin! :)

  VastaaPoista

Kommentteja otetaan vastaan kiitollisuudella