perjantai 16. marraskuuta 2012

Viikon antikuulumiset

Voi krääh. Tämä viikko on kyllä taas pitkään pitkään aikaan ollut stressaavin. Huvittavaa, että musta tuntuu joka viikko aina vain ahdistavammalta. Jossain vaiheessahan se katto/pohja pitäisi tulla vastaan. Mä oon yleensä parhaimmillani ja tuottavimmillani pienen paineen alla, mutta nyt on liikaa rautoja tulessa. Ja kaikki on vielä sellaisia rautoja, jotka vaatisivat täydellistä aivokapasiteetin toimintaa eikä suinkaan sellaista koomaan vaipumista kuin tällä hetkellä tapahtuu.

Syömisten ja liikkumisten suhteen tämä viikko on ollut ihan katastrofi. Olen syönyt kaikenlaista tyhjänpäiväistä ja käynyt liikkumassa vain kerran. Jotenkin koko henkinen kapasiteetti menee nyt tuntien suunnitteluun ja pitämiseen, tutkimussuunnitelman stressaamiseen ja välillä jopa kirjoittamiseen sekä siihen, että kävin hakemassa aamulla hylsyn kansantaloustieteen tentistä. Puuh.

No, viikonloppuna pitää yrittää levätä, vaikka kirjoittaakin pitää. Nyt kun saisi vielä nukuttua, niin ehkäpä sitten ensi viikolla olisi taas voimia keskittyä omaan hyvinvointiin.

Mukavaa viikonloppua!

1 kommentti:

  1. Noita viikkoja tulee kai kaikille? itse painin juuri tuollaisen liikkumattomuuden ja "syön päin peppua" viikon kanssa :) Ei muutakun jatketaan siitä mihin on jääty =)
    Tsemppiä =)

    VastaaPoista

Kommentteja otetaan vastaan kiitollisuudella