sunnuntai 5. elokuuta 2012

Viikko 31 liikkumattomuuden kannalta

Terveiset mökiltä pohjoisen pallonpuoliskon hitaimman nettiyhteyden välityksellä! Tämä viikko on mennyt liikuntojen suhteen kohtuullisesti penkin alle, mutta syyt ovat omasta mielestäni olleet joko hyvät tai niin uskomattomat, että anna tällä kertaa itselleni anteeksi. :D

Ma:
lepo

Migreenien kuningas iski

Ti:
lepo

Migreeni jatkui edelleen. Jouduin lähtemään töistäkin pois puolen tunnin jälkeen, koska meinasin oksentaa. :P Miksi yleensäkään edes menin töihin, onkin sitten hieman pidempi juttu. :)

Ke:
lepo

Tällä kertaa (teko)syynä shoppailureissu Helsinkiin.

To:
sali/käsipäivä (50 min. mutta sykemittari oli mennyt uudestaan päälle ja näyttää 1 tunti 20 min. keskisyke ja kalorit heittavät siis rankasti)

keskisyke: 115
maksimi: 153
kalorit: 428 kcal

Viimeinkin jotain liikunnallista aktiviteettia! Salilla kylläkin väsytti ja ärsytti aivan poskettomasti koko ajan. Jos kyseessä olisi ollut jalkapäivä, niin olisin varmaan jättänyt koko leikin kesken. Mistä lie moinen väsytysärsytys sukeutunut?

Pe:
lepo

Laiskuus iski. :)

La:
lepo

Olimme jo lenkkivaatteet päällä lähdössä siippani kanssa liikenteeseen, kun yhtäkkiä tajuamme mökin oven menneen lukkoon ja kaikki mahdolliset avaimet ja puhelimet ovat sisällä. Tästä sukeutui koko illan kestänyt episodi, jonka aikana tutustuimme fantastisen ystävälliseen ja vieraanvaraiseen naapuripariskuntaan ja harjoitimme macgyverismiä, jonka seurauksena mökin ovi saatiin auki. Tämä oli kyllä niin uskomaton syy lenkille lähtemättömyyteen, että toivottavasti en toista kertaa joudu saman tilanteen eteen. :D

Su:

lenkki (1 tunti 9 min. sis. 5 min. kävelyä ja noin 5 minuutin mittaisen mustikansyöntitauon :D)

keskisyke: 148
maksimi: 166
kalorit: 638 kcal

Vähän nuutunut lenkki tämäkin, joskin keskivaiheilla oli kohtuullista menoa. Ihan lopussa alkoi tekniikka hajota ja polvi ilmoitella itsestään.

Ensi viikolla toivottavasti selviän vähäisemmällä sairastelulla. Helposti näemmä käy niin, että jos alkuviikko syystä tai toisesta on vähäliikuntainen, niin loppuviikko menee samaa rataa. Toivottavasti nyt koettu väsymys menee ohi huomisen vapaapäivän aikana. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja otetaan vastaan kiitollisuudella