sunnuntai 19. elokuuta 2012

Viikko 33 liikunnan kannalta

Ma:
lepo

Jotenkin tuosta maanantaista on nyt kehkeytynyt melkein vakio lepopäivä. Ja tänäkin maanantaina huseerasimme siipan kanssa siivous- ja rymsteeraushommissa. Tuparit ovat 1.9. ja kämppä olisi viimeinkin mukava saada kuntoon. :)

Ti:
lenkki (1 tunti 11 min.)

keskisyke: 149
maksimi: 181
kalorit:  605 kcal

Lenkin fiiliksistä enemmän täällä.

Ke:
sali/jalkapäivä (56 min. + 10 min. lämmittelyä crossatrainerilla, en taas muistanut laittaa sykemittaria päälle...)

keskisyke: 132
maksimi: 162
kalorit:  355 kcal

Huomasin tässä muuten päivänä muutamana, että mullahan on sykemittarissa omissa tiedoissa aivan liian korkea paino. :) Sain sitä tiputtaa viisi kiloa ja näin ollen tuo kalorinkulutuskin on vähän pienentynyt aina liikuntakertojen yhteydessä. Salilla oli taas jotenkin kauhean takkuista, mutta kun sinne menen niin teen mitä pitää. Luulen, että nukun omalle palautumiselleni liian vähän. :-/

To:
sali/käsipäivä (1 tunti)

keskisyke: 125
maksimi: 153
kalorit: 342 kcal

Kyllä tuohon käsipäiväänkin alkaa mennä jo tuo tunti. Johtunee ehken lopun vatsalihasosuudesta, koska teen noita hoovereita nyt yrityksellä 3x45 sekuntia. Yrityksellä siksi, että esim. torstaina jaksoin vain 2x45 s ja 1x30 s, sen jälkeen alkoi tapahtua romahtamista alaselässä, joten oli tultava alas. Ja välissä on pidettävä aika pitkä tsemppaus- ynnä huohotustauko. Voisin ehkä tehdä postauksen niistä säälittävääkin säälittävämmistä painoista, joilla näitä salihommia teen. Tai sitten en vain kehtaa, koska painot ovat oikeasti _niin_ minimaaliset.

Pe:
juoksulenkki (38 min.)

keskisyke: 150
maksimi: 165
kalorit: 338 kcal

Joo, se taas siitä leppoisasta perjatai-illan lenkistä... Mä en enää osaa juosta hiljaa, vaan se hipparointi alkaa heti keittää. Ja rivakammalla tahdilla taas keittää sydän ja verisuonisto. Ollapa rahaa mennä rasitustestiin, jotta saisi oikeaa tietoa noista henkilökohtaisista sykerajoista.Ja tietenkin raivostuttava siippa juoksee vierellä samalla nopeudella ja sen syke tuskin ylitää 130 ja sitten se otti vielä pienen spurttikierroksen, kun meikän vauhti ei vissiin ollut tarpeeksi rasittava. Piru periköön hyväkuntoiset ja helposti timmiintyvät poikaystävät! Tai ehkei sittenkään, hmm... :P

La:

leeeeepoooooo!

Mulle ei tosiaan sovi neljä liikuntapäivää peräkkäin. Ainakaan vielä. Ottaa voimille. Varsinkin kun ei nuku. Mutta sen sijaan sopii tuparitarjottavien suunnittelu: pitsaa, mokkapaloja, boolia... Jamiii!

Su:

lepo o_O

Ihminen! Söisit ja nukkuisit kunnolla, niin saisit kaaddämit etes kerran sen viisi liikuntakertaa viikossa täyteen! Tänään tulin töistä ja kuinka ollakaan vetaisin kivat 3 tunnin päikkärit. Heräsin yhdeksältä ja söin 4 hapankorppua ja nyt lähden kyllä takaisin nukkumaan, hitto vieköön. Tällä menolla sykkeet on varmasti 160 jo vessareissulla ja lihaksille (as if) saa sanoa haikeat, mutta sitäkin rivakammat jäähyväiset. No, uni paras lääke on, toivottavasti myös velttoiluv**utukseen. Ensi viikolla uusin voimin ja toivottavasti sellaisella syömisellä, että jaksaa muutakin kuin eväänsä heilauttaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja otetaan vastaan kiitollisuudella