maanantai 27. elokuuta 2012

Viikko 34 liikunnan kannalta

Ma:
kävelylenkki (1 tunti 30 min.)

keskisyke: 126
maksimi: 150
kalorit: 621 kcal

Lähdinpä sitten kuitenkin vielä kävelylle. Tämä oli kylläkin enemmän sielunhoitoa kuin lenkki, koska se tehtiin ystävän kanssa ankarasti juoruten. Selvisin jopa ilman vauvan pään kokoisia rakkoja. Ja sykkeetkin oli mukavan alhaiset (tosin unohdin taas hetkeksi mittarin päälle, kun vain seisoskeltiin edelleen parantamassa maailmaa, joten keskisyke oli varmasti hieman korkeampi kuin tuossa on.)

Ti:
lepo

Ke:
laiskottelu

Tätä ei enää voinut panna levon piikkiin, vaan laiskamato vain iski ja mielummin hääräsin kotona.

To:
intervalli-treeni (34 min. 10 min. lämmittely hölkkä, 6x150 metrin mäkivedot, palautteluna kävely mäkeä alas, 15 min. jäähdyttelykävely)

keskisyke: 141
maksimi: 180
kalorit: 217 kcal

Voi pojat mikä saatanallinen rääkki! Siippani ei varmaan enää ikinä lähde mun kans lenkille. :D Mutta intervallilenkkejä tulee sinun tekemän, mikäli kuntosi nousevan haluat. Kyllä oli veren ja oksennuksen maku suussa, kun tuo siippa vielä toimii mulle kirittäjänä eli halua olla häntä huonompi. Mutta seuraava lenkki intervallin jälkeen tuntuu aina paljon helpommalta, joten kyllähän se palakittee. ;D

Pe:
sali/käsipäivä (1 tunti)

keskisyke: 121
maksimi: 149
kalorit: 340 kcal

Perus. Ähräsin polleana, kun enää ei jännitä niin paljon tuossa vapaapainoalueellakaan. odotan kyllä jo uutta ohjelmaa, koska tympii. Niin ja teen nyt parina viikkona ennen tuota kympin juoksua vain käsitreeniä, kun alkoi olla jalat (polvet ja nilkat) sen verran kipeät salitreenin ja lenkkien yhdistämisestä.

La:
Lisää lepäilyä, niinku sitä muka moisen velttoviikon kuluessa tarvisi. Mutta saunavuoro menee kaiken urheilun edelle. :D

Su:
lenkki (55 min. 15 min kävelyä kirjaston kirjat käsipuolessa, loput juoksua)

keskisyke: 135
maksimi: 151
kalorit: 413 kcal

Viimeinkin onnistuin pitämään sykkeet edes jollakin siedettävällä tasolla. Tosin se tarkoittaa aina, että kaikki muut juoksee mun ohi, mutta sitä se on ihmisen elämä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja otetaan vastaan kiitollisuudella