sunnuntai 12. elokuuta 2012

Viikko 32 liikunnan kannalta

Ma:
lepo

Vapaapäivä, joka käytettiin muun muassa siivoamiseen.

Ti:

sali/jalkapäivä (58 min.)

keskisyke: 141
maksimi: 166
kalorit: 483 kcal

Hyvä treeni vaikka olinkin taas niin väsynyt. Tein vahingossa vähän liikaa pohkeita ja himppasen liian isolla painolla ja olinkin seuraavana päivänä melkoinen puujalka. :D

Ke:
sali/käsipäivä (1 tunti)

keskisyke: 124
maksimi: 157
kalorit: 384 kcal

En tajua miten sain tähän käsitreeniin nyt tuhrattua melkein tunnin aikaa. :D Liekö suurentuneet painot hidastaneet tekemistä? Pyrin tekemään liikkeet mahdollisimman huolellisesti ja melko rauhallisesti, ettei tulisi mitään riuhtomista, vaan tasaista suorittamista.

To:
lenkki (1 tunti 6 min. sis. 51 min juoksua)

keskisyke: 148
maksimi: 163
kalorit: 616 kcal

Lenkki siipan kanssa. Mukava oli juoksennelle pitkästä aikaa aurinkoisessa säässä.

Pe:
lepo

La:
kävelylenkki (2 tuntia 30 min)

keskisyke: 132
maksimi: 145
kalorit: 1094

Aaargh! En enää _ikinä_ lähde kävelylenkille. Ajattelin, että olisi hyvä välillä tehdä oikein pitkä ja matalasykkeinen lenkki kävellen ja mikäpä siihen parempi kuin aurinkoinen, vapaa lauantai. Noh. Heti alkumatkasta vatsa kipeytyi ja alkoi niin sanotusti vääntää. Ajattelin, että se menee ohi. Pari kilometriä käveltyäni alkoi lenkkari hangata. Korjasin sukkaa ja ajattelin, että se menee ohi. Tulos: vatsa oli aivan helvetin kipeä koko matkan ja jalassa on 2€-kolikon kokoinen rakko, jonka takia en nyt voi pitää oikein mitään lenkkareita! Arvaatte, että "hieman" ottaa päähän. Rakkolaastari auttaa toki jonkin verran, mutta ei tuolla koivella mihinkään juoksulenkille lähdetä. Joten:

Su:
lepo


2 kommenttia:

  1. Ei ole juoksusukkia voittaneita...

    VastaaPoista
  2. Niin, siis toki jalassa olivat juoksusukat. Mutta tulin siihen tulokseen, että juoksusukilla ja juoksukengillä ei vain voi kävellä. :D Ja ken sitä yrittää, saa kaiken toivon heittää.

    VastaaPoista

Kommentteja otetaan vastaan kiitollisuudella