keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Heräteostin purjon.

Näin railakasta tämä mun elämä on. Hain tänään tilaukseni luomuruokapiiristä ja intouduin heräteostamaan purjon. Voi jeesus. :D Nyt on kaksi viikkoa sellaista pyöritystä koulun puolelta, että katotaan miten tästä selvitään.

Eilen oli toki hieman dramaattisempia tilanteita, kun kävin salilla saamassa ohjausta uuteen saliohjelmaani. Meinasin sitten pyörtyä kesken kaiken, sain aivan julmetun hedarin ihan ykskaks ja jouduin jättämään saliohjelman testauksen kesken. No, eihän siinä. Oman pääkipuni asiantuntijana tajusin, että kaikki ei ole ihan kohdallaan ja tänään sitten suuntasin lääkäritädin pakeille. Mitään neurologista häikkää ei onneksi ole, mutta niskani ovat kuulemma niin krampissa, että se aiheuttaa pahoinvointia, pyörrytystä ja kipua. Jippikafuckinjei...

Onko tämä nyt sitten sellainen urheilija ei tervettä päivää näe -tilanne? Huvittavaa, että mun niskat on nyt, kun harrastan liikuntaa ja venyttelen, sellaisessa kunnossa, että en meinaa pysyä tajuissani, kun ennen kun vain löhösin ne eivät juurikaan vaivanneet. Noh, selityskin tilanteelle tuli kyllä tässä pohdiskelun jälkeen mieleeni. Mähän kävin viime viikolla uimassa ja koska mulla ei ollut mitään uimalaseja, enkä näin ollen uinut ergonomisesti kovinkaan suotuisassa asennossa ja siellä toki niskoissa utntui ahdistusta. Luultavasti tuo ja tuntikausien autossa istuminen aiheutti tämän tilanteen.

Mutta saliohjelmasta lisää myöhemmin, nyt rynnin sumbaan, moix!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja otetaan vastaan kiitollisuudella