perjantai 12. lokakuuta 2012

Loma ja joitakin hajanaisia aatoksia

Solis sitten syysloma. Eipä olekaan moista ollut sitten... ööö... todella pitkään aikaan. Toissavuonna toki pidin lomaa syksyllä, mutta se tarkoitti, että poissaollut oppitunnit piti korvata tehtävillä ja palkka oli tietysti osuvasti pienempi, kun töistä on pois viikon. Nyt on ihan tämmöinen koululaisen syysloma, jolla ei ole mitään tunteja ja koen voivani ainakin näennäisesti irrottautua opiskelustressistä. Tosin siihen tarvitaan kyllä melko järeitä aseita, joten matkaan sunnuntai-aamuna Lappiin. Siellä suurin tavoitteeni on nukkua. Voi, kunpa saisikin nukuttua!

Tällä viikollahan nukkuminen on ollut niin huonoa, ettei siitä viitsi edes puhua. Mutta puhunpa silti. :P Tänä aamuna esim. meikkaaminen tuntui jotenkin vähän oudolta. Aurinkopuuteria naamaani sutiessa meininki oli jotenkin nahkea ja sitten havahdun siihen, että olen alkanut tehdä meikkiä suoraan kosteusvoiteen päälle ja jättänyt kokonaan meikin pohjustuksen väliin... Ja minähän siis meikkaan joka siunaaman aamu ja aina samalla systeemillä, jossa pohjustukseen kuuluu kolme eri tuotetta parina eri vaiheena. Nyt noista naamaan osui vain tuo värillinen kosteusvoide. Väsymysdementiaa, oletan. No, huomenna nukun. Vaikka koko päivän sitä typerää kevyttä ja katkonaista unta, jota olen nyt viimeiset pari viikkoa nukkunut joka yö sen 6-7 tuntia.

Ja arvatkaapas, onko meillä jo toimiva laajakaistayhteys? Senhän piti avautua keskiviikkona. No ei tietenkään ole! On kyllä huvittavaa tämä meikäläisen paholaismainen karma noiden nettiyhteyksien kanssa. Omalla koneella ei siis vieläkään ole käyttöä ja kuvattomat postaukset jatkuu. Huomenna yritän ryhdistäytyä sen verran, että saisin kuukausikuvat otettua ja muokattua omalla koneella ja sitten siirrettyä tälle siipan koneelle. Todennäköisesti tuon netin käyttöön saaminen menee mun Lapin reissun yli, koska tosiaan luultavasti yhteydessä on jotain vikaa.

Mutta nyt siipan kainaloon rentoutumaan sohvalle. Hyvää viikonloppua kaikille ja lomaa niille, joilla sellainen on. Palaan huomenna kuvien ja mittojen kera.

2 kommenttia:

  1. Ihanaa lomaa! Itse kävin Lapissa ja Norjassa jäämeren rannoilla ensimmäistä kertaa viime kesänä. Aivan mahtavan näköistä seutua molemmilla puolilla rajaa!

    -Minttu

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Parastahan näissä mun Lapin lomissa on se, että pääsee kotimaisemiin äidin hoivattavaksi. :D Toivotaan, että lumet eivät vielä tule ensi viikolla. En ole vielä aivan valmis talveen. :)

    VastaaPoista

Kommentteja otetaan vastaan kiitollisuudella