lauantai 13. lokakuuta 2012

Lokakuun mitat ynnä kuvat

Huh, onpas ollut vetämätön päivä. Huomaa kyllä, että heti kun on lupa hengähtää, niin voimat loppuu tyystin. Päivän suurimmiksi ponnistuksiksi saavat jäädä pakkaaminen (jota en toki ole vielä tehnyt) ja poikain Monty Python -keikka, jota taas saa odottaa puoleen yöhön saakka. Jos nimittäin pysyy hereillä, krooh...

Mutta asiaan! Mitoissa ei ollut kovin paljon muutoksia, paitsi painossa, jossa kyllä taitaa olla vähän nestehukan aiheuttamaa liikalaskua, joka varmaankin tässä hieman tasoittuu. Ei siis tuuleteta vielä. :D

Mitat 13.10.12:

paino: 62,6 kg (-1,1 kg)
rinta: 81 cm (-2 cm)
vyötärö (kapein): 76 cm (-1 cm)
vyötärö: 80 cm (+- 0)
lantio: 91,5 cm (-0,5 cm)
peppu: 97 cm (-1 cm)
reisi: 54,5 cm (+1,5 cm?)
käsivarsi: 29,5 cm (+0,5 cm)

Tuosta reidestä en ole ihan saletti, saattaa olla, että siinä oli vain jotenkin eri mittauskohta ja siksi mitta eroaa edellisen kuun mitasta. Mun laihtumistahti näyttää olevan tuon kilon kuussa ja senttejä lähtee sen minkä lähtee. Kävin tsekkaamassa ja onhan noita senttejä toki heinäkuusta lähtenyt vyötäröltä -7,5 cm, mutta muuten aika maltillisesti. Eli nuoret! Pudottakaa ylipainonne ennen kolmeakymppiä, koska sen jälkeen se muuttuu ihan hemmetin vaikeaksi. Tai sitten mä olen vain joku friikki.

Kuvissa huomasin sellaisen muutoksen, että toi mun "kiva" selkäpoimu on pienentynyt! Ja huomasin myös, että tuolla Picasalla on ihan oma logiikkansa noiden kollaasien suhteen. Se rajailee kuvia miten lystää, joten siihen on meidän nyt tyytyminen.

Kuvat 13.10.12:


Viime kuussa näytti tältä.

Eipä kai tässä muuta kuin kamat kassiin ja sitten hieman meikkiä naamaan ja college-housujen tilalle jotain vähän menevämpää ja bändäröimään. :)

2 kommenttia:

  1. Sinulla on kivan mallinen vartalo :) Tasapainoinen.

    VastaaPoista
  2. Hih, kiitos! Nämä on juuri asioita, joita ei kyllä itsestään mitenkään huomaa. Mukava kuulla siis muiden suusta moista. :)

    VastaaPoista

Kommentteja otetaan vastaan kiitollisuudella