sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Liikunnat viikolla 43

Oli aika epämääräinen viikko noin "virallisten" liikuntojen suhteen, mutta huomaan nykyään pyöräileväni jatkuvasti ja joka paikkaan. Esimerkiksi torstaina ja perjantaina tuli kumpanakin päivänä pyöräiltyä kuutisen kilometriä. Hassua. Kiire ja stressi painaa päälle ja ensi viikko tulee olemaan vielä kiireisempi ja iltaisin kuorotreenejä ynnä konserttia. Noh, mutta ensin tämä viikko pakettiin.

Ma:
lepo

Ti:
pyöräily salille ja takaisin ynnä uuden saliohjelman läpikäyntiä (1 tunti 24 min.)

keskisyke: 128
maksimi: 176
kalorit: 520 kcal

Tämä oli siis se reissu, kun silmissä pimeni ja pötköttelin lattialle jalat kohollaan noin vartin, ennen kuin pää selkeni sen verran, että saatoin nousta ylös. Siksipä keskisyke ei ole mikään koin hehkeä. Huono olo on oikeastaan jatkunut koko viikon tuon jälkeenkin.

Ke:
sumba (54 min.)

keskisyke: 131
maksimi: 152
kalorit: 370 kcal

Sumban jälkeen käytiin vielä kaverini kanssa salilla. Minä tein vatsalihastreeniä ja kaverini kokeili ekaa kertaa itsekseen laitteita. Tietysti meikäläisen ylpeällä avustuksella. :D Pelotti koko ajan, että koska lähtee taas taju ja se ehkä näkyy myös sykkeissä. Nyt huomasin ekaa kertaa, että yläkroppani todella on aivan jäkissä. Olin kutakuinkin yhtä notkea ja liikkuva kuin sahapukki.

To:
flamenco (90 min.)

Meillä on nyt viiden viikon ajan tavallista pidemmät treenit, kun yhdet treenit jäivät välistä ennen syyslomaa. Tämä ei taas ollut aivan mun päivä... Jossain puolivälissä meinasi alkaa itkettää oma kömpelyys ja hahmotuskyvyttömyys, mutta kyllä se sitten taas siitä.

Pe:
lepo

La:
kävelylenkki (58 min.)

keskisyke: 111
maksimi: 153
kalorit: 246 kcal

Käveltiin kauppaan, kaupassa ja kaupasta kotiin. Oikein virkistävää ravakan siivousurakan keskellä. Tuli ostettua karkkiakin.

Su:
lepo

Aloitin aamuni oksentamalla, joten päivä on kulunut vaaterissa. Mitään muita oireita ei ole ollut ja ruokakin alkoi aamun jälkeen maistumaan, joten kyseessä lieni jonkinlainen tilapäinen häiriö. Toivotaan, koska kiireinen viikko tulossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja otetaan vastaan kiitollisuudella