keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Kuntonyrkkeily from hell

Jumalani, jumalani miksi minut hylkäsit?!! :D Tänään piti olla ensmmäinen Bodycombat-tuntini, jota odotin innolla. Ennen lähtöä tsekkasin vielä tilanteen netistä ja combat olikin muuttunut kuntonyrkkeilytunniksi. No, eihän siinä, tunti oli varattu ja kaikki valmiina lähtöön, joten ei muuta kuin paikalle. Combat-ohjaaja oli sairastunut, joten toinen ohjaaja piti sitten tunnin omalta osaamisalueeltaan. Tämä tunti ei ollut perinteistä kuntonyrkkeilyä siinä mielessä, että kaikki tehtiin yksin ja kivasti kaikki samaan suuntaan peiliin katsoen eli kyseessä oli jonkinlainen kuntokeskuksen ryhmäliikuntaversio.


Kuva

Mitä voin sanoa? Tunti oli liian kova minulle. Totaalisesti, yksiselitteisesti, täysin. Meinasin kuolla jo ensimmäisen 20 minuutin jälkeen ja suorastaan vihasin joka hetkeä. Otti niin päähän oma surkea kunto ja koordinaatiokyky ja se näky, mikä verkkokalvoille heijastui peileistä. Mutta toisin kuin monilla muilla, minulla tuollainen ei lisää tsemppiä, vaan ajaa melkein luovuttamaan. Tuntuu niin toivottamalta, että tästä valtavasta taikinakasasta, joka edustaa vartaloani, saisi ikinä mitään siedettävää esille. Tunti näytti olevan kova myös kovakuntoisille ja esimerkiksi ystäväni, joka siis on hyväkuntoinen sanoi, että tunti oli noin neljä kertaa raskaampi kuin nykyinen combat. Voinen siis kuitenkin olla tyytyväinen, etten lähtenyt kesken pois, vaikka jotkut toiset niin tekivätkin, syystä tai toisesta. Ja saapa nähdä miten käy huomisen Bodybalancen, kykenenkö sinne ollenkaan vai kaivanko vain johonkin poteron, johon hautaudun kuolemaan. :D Tällä hetkellä kyllä hartiaseutu tuntuu mukavan vetreältä, mutta epäilen, että aamulla tunne voi olla jotain muuta.


Kuva

Mutta Pallukan seikkailut liikunnan ihmeellisessä maailmassa siis jatkuvat ja muuttuvat toivottavasti jossain vaiheessa Tallukan seikkailuiksi valikoitujen lempilajien maailmassa. Jo mainittujen lajien lisäksi onkos lukijakunnalla omia suosikkilajeja?

Ps. Maailmasta tuskin löytyy niin paljon Buranaa, että saisin tuon rääkin jälkeen migreenin estettyä. No, siinähän se huominen kuluukin mukavasti... :P

3 kommenttia:

 1. Omia suosikkeja tällä hetkellä ovat Combat, Pump, Zumbatoning ja perus Zumba.


  R.I.P. entinen Sh'Bam ohjelma! <3

  VastaaPoista
 2. Mutta teit sentään jotain ja siitä se kunto alkaa kasvamaan! :)

  Minun suosikkini on Nalle Puhin liikuntaohjelma. Se sisältää paljon selälläänmakuuta.

  VastaaPoista
 3. Nokonen: zumba ei ole vielä ensimmäisellä kerralla täysin koukuttanut minua, mutta jatkan kyllä yrityksiä. :) Ja toivottavasti nyt pääsen kokeilemaan tuota combatia sunnuntaina, kun kaikki sitä niin kovasti kehuvat. :)

  J.B: Selällään makaaminen on mielestäni ainoa tie hyvään mielenterveyteen. Toki se vaatii ajoittain kuitenkin sitä, että selällään maatessa harjoittaa aivojaan, joko ajattelemalla tai mielensä tyhjentämällä.

  VastaaPoista

Kommentteja otetaan vastaan kiitollisuudella