torstai 15. maaliskuuta 2012

Salikortti vaiko eikö?

Tällä viikolla syömiset ovat menneet viime viikkoisen kaavan mukaan, paitsi että maanantain Ikea-kierroksen jälkeen käytiin kyllä Hesessä... :P Samaten eilen iski päänsärkykohtaus taas, joten söin suolahapankorppuja suunnitellun kahden sijaan 4 kpl. On kyllä jännittävää ja suorastaan pelottavaa, että mitkähän lukemat huomenna aamulla vaa'alta paljastuu.

Mutta nyt pähkäilen ihan hulluna, että mitä ihmettä teen tuon salikorttiasian kanssa. Ymmärrän, että laihtuminen ja fiilis varmasti kasvaisivat liikkumalla ja voisin kokeilla, että parantaako aikataulutettu liikunta mun aktiivisuutta, mutta toisaalta hirvittää rahanmeno ja en osaa myöskään päättää, mille salille mennä. On siis aika tehdä plus- ja miinuslistat.


Sali A


+ tuttu paikka, olen käynyt ennenkin
+ pieni ja viihtyisä
+ melko lähellä, voisi käydä jalkaisin tai pyörällä
+ suht edullinen (49 €/kk)

- tuttu paikka (siis mitähäh?! Mua hävettää mennä sinne, kun oon taas saanu vähän liikaa lihaa luiden ympärille ja aina täytyy aloittaa alusta)
- ohjattuja tunteja aika vähän ja aikatauluuni sopivia vielä vähemmän, joten pitäisi lähinnä käydä salilla
- pakko liittyä vuodeksi, jos haluaa tuon edullisen hinnan

Sali B

+ ystäväni käy tällä salilla, joten treeniseuraakin saisi tarvittaessa
+ todella paljon ryhmäliikuntaa ja monenlaista ja moneen aikaan
+ ei tämäkään hirmu kallis (59 €/kk, hinta puolen vuoden kortilla) eikä ole pakko liittyä miljoonaksi vuodeksi

- kaukana, tarvii mennä autolla (tosin voisin välillä tietysti päästä ystäväni kyydillä)
- iso ja pelottava paikka
- en tiedä minkälaista porukkaa ihan kuntosalin puolella käy (tosin sali A:lla käy paljon sellaisia kaappi-tyylisiä miehiä, joten esim. vapaapaino-alueelle meikäläinen ei oiekin uskaltaudu).

Aaargh! Mitä mä teen?!

3 kommenttia:

 1. B.

  Kaveristasi saat yllättävän paljon kannustusta kun menette yhdessä ja jos ryhmäliikuntatunnit kyseisellä salilla ovat ajoiltaan sinulle paljon monipuolisemmat, niin sitten ehdottomasti tämä.

  Vältyt turhilta "no tänään on vähä huonoon aikaan... meen kai huomenna.. tai ylihuomenna" -hetkiltä.

  VastaaPoista
 2. Ainakin omalla kohdallani ajattelen, että jos sali on kaukana ja koet sen isoksi ja pelottavaksikin, niin tuleeko siellä sitten käytyä...

  Eikö noihin saa mitään lyhyttä kokeiluaikaa, niin näkisit kummasta pidät enemmän?

  VastaaPoista
 3. Kiitos ensimmäisistä kommenteista! :)

  Molemmilla teillä on hyviä pointteja. Olen siis tuolla toisella salilla käynytkin pidemmän aikaa joskus reilu vuosi sitten ja ihan tykkäsin siellä käydä, joskin, kuten sanoin, siellä oli timmiä porukkaa enimmäkseen ja se on aina vähän pelottavaa. Tuolla B-salilla olen käynyt kerran ystäväni kanssa ja paikka on tosiaan iso, mutta tietysti kaverin kanssa ehkä hieman vähemmän pelottava kuin yksin olisi.

  Ja tosiaan muut kuin nuo pitempiaikaiset kortit ovat sen verta kalliita, että en ehkä pysty niihin venymään. Eli pitäisi heti ottaa tuollainen pidempi kortti. Äh, onpas tämä nyt hankalaa. Jatkan siis pähkäilyä. :)

  VastaaPoista

Kommentteja otetaan vastaan kiitollisuudella