tiistai 20. maaliskuuta 2012

Tunnustus!

Jee! Tunnen olevani ihan oikea bloggaaja, kun J.B antoi minulle Liebster Blog -tunnustuksen. Suurkiitokset! :) Ja sehän sopii minulle kuin nenä päähän tuon Saksassa vietetyn ajanjakson ollessa vielä niin tuoreessa muistissa. Huh, nyt iskee rimakauhu osaanko toimia oikein näiden tunnustusten kanssa. :D


Liebster tarkoittaa "rakkain" tai "rakastettu", mutta se voi tarkoittaa myös suosikkia. Liebster palkinnon ajatuksena on saada huomiota blogeille joilla on alle 200 seuraajaa.

Tunnustuksen säännöt:

1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi sen sinulle. (tsek!)
2. Valitse viisi suosikkiblogiasi (joilla siis alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.
3. Kopioi ja liitä palkinto blogiisi.
4. Toivo, että ihmiset joille lähetit palkinnon antavat sen eteenpäin heidän viidelle suosikkiblogilleen!

Laitan tunnustuksen etiäpäin myös muutamalle vasta-alkaneelle bloggarille, koska omasta kokemuksestani nyt tiedän, että tunnustuksen saaminen on kivaa. :D Ja sitten muuten vain suosikeille.

Eli Milou, Nokkonen, Eve ja niina c. mon olkaapa hyvät. Välittäkäähän hyvää mieltä eteenpäin.

(Okei, tuossahan on vain neljä blogia, mutta olen vielä hieman ujo kommentoimaan ja tuntuu tyhmältä vain antaa tunnustus, jos ei ole ikänään mitään kommentoinut, antakaa armoa. :))4 kommenttia:

 1. Iso kiitos tunnustuksesta, piristi mukavasti päivääni! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitän myös! Tulin lukemaan mitä sinulle kuuluu ja selasinkin vähän enemmän.
  Päivän piristys :)

  T. Eve
  Evenmatka.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Olepas hyvä. :) Kiva jakaa hyvää mieltä. Ja tervetuloa myös seurailemaan meikäläisen ponnistuksia kohti siedettävämpiä vaakalukemia.

  VastaaPoista

Kommentteja otetaan vastaan kiitollisuudella