perjantai 11. toukokuuta 2012

Punnitus ja mitat

Olisihan se ollut mahtavaa tulla tänne tänään ja todeta, että olitte kaikki oikeassa, kun kehotitte heivaamaan vaa'an mäkeen ja että mun kehonkuva on vaan vissiin jotenkin vääristynyt, kun en hahmota muutosta. Noh, totuus on toisenlainen ja näkyy alla.

paino: 69 kg (+ 0,1 kg)
rinnanympärys: 86 cm (-1 cm)
vyötärönympärys: 97 cm (+-0)
lantionympärys: 100,5 cm (+0,5 cm)

Mä en siis vain laihdu. Millään mittarilla. En tiedä, miten tästä voi enää jatkaa mihinkään.

3 kommenttia:

 1. Niin tuttua... :/ Eikä tuohon voi sanoa oikein mitään lohduttavaa, muuta kuin, että älä tee niin kuin minä ja luovu koko laihduttamisesta ja liho 20 kiloa takaisin. Et kai voi oikein muuta, kuin jatkaa sitkeästi ja toivoa, että tuloksia tulee. Paitsi, että oletko miettinyt, että kokeilisit pari viikkoa ENEä, ihan vain nähdäksesi tapahtuuko sittenkään mitään? Yritä keskittyä siihen, että kehosi voi paremmin, kun syöt terveellisesti ja liikut. Hurjan paljon tsemppiä! :)

  VastaaPoista
 2. Voi kökkö :/
  Sattui sopivasti että oon omien opintojeni kautta nyt saanut lukea aika paljon stressistä ja sen vaikutuksista kehoon männä päivinä.. Sehän voi olla että sulla se avain tuohon on just se stressi, mistä muutamissa kommenteissa olikin puhetta?
  Meinasin ite alkaa kertomaan tosta enempi, mutta asia voi olla sulle tuttu enkä mä osaa sitä niin hyvin selittää niin etein yhen linkin:

  http://kuntoplus.fi/ravinto/kysymyksia-painonhallinnasta/miksi-lihon-kun-olen-stressaantunut

  Älä takerru tuohon lihoamis-sanaan tuossa, sun kroppa voi toimia just niin että se tarraa tiukasti kiinni just niihin
  kiloihin mitä sulla on.. Ja vanhalla kunnon KVG-menetelmällä löytyy rutkasti lisääkin tietoa tän homman tuosta puolesta, tärkeestä puolesta.

  VastaaPoista
 3. J.B: Niinpä, vaikea tuohon on mitään sanoa. 3 kuukautta olen tehnyt aivan turhaa työtä. Liikuntaa jatkan kyllä varmaankin entiseen malliin, mutta pitää nyt miettiä, että mitä noiden syömisten kanssa tekee. Tuntuu ihan turhalta niitä rajoittaakaan, kun ei sillä ole mitään vaikutusta. Kiitos tsempistä, ehkä tämä vielä tästä.

  Eve: Kiitos linkistä. Pitää vielä perehtyä tähän stressiasiaan. Ainoa huono puoli on tietysti se, että stressi ei ole missään tapauksessa ainakaan vähenemässä seuraavan parin vuoden aikana, vaan päinvastoin. Pitää miettiä tämän homman jatkoa, nyt tuntuu kyllä aivan toivottomalta.

  VastaaPoista

Kommentteja otetaan vastaan kiitollisuudella