keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Tunnustuksia!

Sain tässä muutama päivä sitten kaksi tunnustusta. :) Ja vasta nyt saan aikaiseksi niistä informoida, hyi minua!

Rosannalta sain seuraavan:


Kiitos, ihana! :)

Säännöt:

1. Nimeä 15 bloggaajaa.
2. Kerro heille tunnustuksestasi.
3. Kerro 7 satunnaista faktaa itsestäsi.
4. Kiitä bloggaajaa jolta sait tunnustuksen.
5. Lisää The Versatile Blogger Awardin kuva postaukseesi

Viisitoista bloggaajaa on aika paljon... Laitan tähän nyt ne muutamat, joita luen säännöllisesti.

1. J.B
2. Nokkonen
3. niina c. mon
4. Eve
5. Sammakkotyttö

Ja ne faktat:

1. Olen laulanut jonkinlaisessa kuorossa lähes koko ikäni. Aloitin 4-vuotiaana muskarin kuorossa ja sittemmin välissä on ollut vain yksi vuosi, jolloin en laulanut. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että kuorourani on tullut ainakin väliaikaiseen päätökseensä.

2. Nuorempana tykkäsin hirveästi koirista, enkä juurikaan välittänyt kissoista. 25-vuotiaana koin kuitenkin valaistumisen ja minusta tuli vannoutunut kissaihminen. Valitettavasti jouduin luopumaan rakastakin rakkaammasta ensimmäisestä ja todennäköisesti ainoasta kissastani, kun muutin yhteen allergisen siippani kanssa. Viimeksi lauantaina itkin ikävääni ihanaa kissaani kohtaan.

3. Olen aivan hirveä jännittäjä. Jännitin ekaa blogipostaustakin niin paljon, että pulssi oli varmaan 120.

4. Olen lapsena ratsastanut jonkin verran ja jonakin päivänä haluaisin aloittaa harrastuksen uudestaan. Joskin se vaatisi sellaisen työpaikan, josta saisi ihmismäisen palkan.

5. Asuin 20 ensimmäistä vuottani yhdellä ja samalla paikkakunnalla yhdessä ja samassa talossa. Sittemmin olen muuttanut yhdeksän kertaa, joista kerran ulkomaille.

6. Voin syödä täysin käsittämättömän määrän irtokarkkeja. Mutta vain hedelmänaperoita, noitapillejä, salmixeja ja helmixejä, lätkäliigoja sekä niitä mansikkapalloja. Muita en edes kokeile. Viinikumit on yök!

7. Mulla on periaate, että alle 400-sivuiset romaanit luetaan päivässä. Tenttikirjoihin tämä ei tietenkään päde.

Toisen tunnustuksen sain Nokkoselta, iso kiitos!


Liebster tarkoittaa rakkainta tai rakastettua, mutta se voi tarkoittaa myös suosikkia. Liebster-palkinnon ajatuksena on antaa huomiota blogeille, joilla on alle 200 lukijaa.

1. Kopio ja liitä palkinto blogiisi.
2. Kiitä tunnuksen antajaa ja laita linkki hänen blogiinsa.
3. Valitse viisi suosikkiblogiasi (joilla on siis alle 200 lukijaa), linkitä ne tähän ja kerro heille antamastasi palkinnosta kommentilla.
4.Toivo, että ihmiset joille annoit palkinnon, antavat sen eteenpäin omille viidelle suosikkiblogilleen.

Olen nyt vähän tylsä, enkä laita tätä tunnustusta eteenpäin, koska siitä ei ole kovin kauaa, kun laitoin tämän tunnustuksen eteenpäin.

Tästä tulikin mieleeni, että koska olen näemmä kauhean fakkiutunut lukemaan vain tiettyjä blogeja, niin laittakaapa vinkkejä hyvistä laihdutus- ja liikunta-aiheisista blogeista. Hakuammunnalla on niin vaikea löytää hyviä ja monien kiinnostavien blogien kohdalla mulle on käynyt niin, että blogi onkin loppunut ykskaksyllättäin.

4 kommenttia:

 1. Kiitos paljon tunnustuksesta! Oon aika huono muistamaan tehdä näitä, joten toivottavasti et pahastu jos se viivästyy. Olen kiitollinen silti. :)

  Itse luen näitä, ihan muutama mainitakseni:
  http://minustasinuun.blogspot.com/
  http://iloinenkeho.blogspot.com/
  http://wannabeurheilija.blogspot.com/
  http://ilonalesstohate.blogspot.com/
  http://maijuntreeniblogi.blogspot.com/
  http://matkallaonnessa.blogspot.com/
  http://onnentunti.blogspot.com/
  http://mitatahansa.blogspot.com/
  http://takaisinminuksi.blogspot.com/
  http://isomiinus.blogspot.com/
  ¨http://gonnaeatsomemore.blogspot.com/
  http://www.urbaanioranki.com/
  http://vivalahenni.blogspot.com/
  http://iknow-may.blogspot.com/

  ...joo, ihan "muutamia" mainitakseni. :D Melkoinen lista tuli. Eikä tuossa ole edes kaikki!

  VastaaPoista
 2. En todellakaan pahastu, koska olen itse myös jotenkin ujo ja saamaton näiden tunnustusten kanssa. Ja kiitos noista blogeista! Alankin kahlaamaan noita mulle uusia läpi, toivottavasti löytyy uusia suosikkeja. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitti! :)

  Minäkin olen enemmän kissaihminen, vaikka oma koirani onkin aivan ihana ja minulle tärkeä. Minä muuten olisin varmaan luopunut miehestä, en kissasta. :D Olen silti itsekin allerginen kissoille, mutta kestän mieluummin allergiaoireet kuin luovun kissoistani. Ja omille kissoilleen onneksi turtuu, muiden kissojen kanssa oireet on paljon pahempia.

  Viinikumi on periaatteessa pelkkää vettä, liivatetta, sokeria, väriainetta ja makuainetta. En pystynyt koskemaankaan niihin edes ennen kuin lakkasin syömästä lihaa. Yök tosiaan!

  VastaaPoista
 4. En minäkään ihan kenen tahansa miehen takia olisi kyllä tuosta kissasta luopunut. Ja pitkään meni ennen kuin ajatukseen sopeuduin edes jollain tasolla. Mutta minä olen jo niin tottunut siihen, että joudun elämässäni tekemään isoja uhrauksia saadakseni jotain muuta, että tämä menee siihen samaan kategoriaan.

  VastaaPoista

Kommentteja otetaan vastaan kiitollisuudella