perjantai 4. toukokuuta 2012

Viikkopunnitus

Mihinpä sitä tiikeri raidoistaan ja laihduttaja punnituksistaan pääsisi. Nöyränä siis nousin jälleen aamulla vaa'alle ja siellähän odottikin iloinen yllätys ja lukema vaakiintui

68,9 kiloon.

Pudotusta siis 100 g. Hipfuckin'hurraa... Joo, älkää välittäkö tästä sarkastisesta äänensävystä, hyvähän se on, että paino ei sentään ole enempää noussut. Pientä toiveikkuutta lisää kyllä sekin, että nyt on ehkä hieman lähteneet nuo ympärysmitat kapenemaan jopa vatsasta. Ensi viikolla sitten mittailen ja kuvailen taas, niin saadaan mahdollisesti jotain lohdullisempaa tulosta kuin nuo vaakalukemat. Yritän kyllä vakuuttaa itselleni, että oma pirteämpi ja energisempi olo on tarpeeksi ja lukemat seuraavat sitten varmasti joskus perässä. Mutta olisihan se kiva saada tulosta vähän nopeammin.

3 kommenttia:

 1. Suosittelen mittanauhaa motivaattorina, puntarit on perseestä :D

  VastaaPoista
 2. No joo, jos mun motivaatio olisi vaa'an varassa, niin mä oisin lopettanut jo aikaa sitten. :D Tällä hetkellä toi punnitseminen on vähän kuin välttämätön paha ja veitsen kääntämissä haavassa, mutta paras motivaatio tulee kyllä liikunnan parista. Kun on taas pystynyt lisäämään painoja, eikä enää kuolekaan sille tunnille, jolle luuli kuolevansa, niin se jos mikä innostaa jatkamaan. :)

  VastaaPoista
 3. Blogissani on sinulle tunnustus :)

  http://nokkosestaruusuksi.blogspot.com/

  VastaaPoista

Kommentteja otetaan vastaan kiitollisuudella