Sivut

tiistai 18. syyskuuta 2012

Dream catcher

Tai pikemminkin anti-dream catcher. Tuli taas kyllä erityisen hyvä muistutus levon ja unen merkityksestä hyvinvoinnille ja erityisesti  painonpudotukselle. Ihana sunnuntaipäivä kun ei päättynytkään suloiseen uneen viileiden lakanoiden välissä, vaan tuskaiseen pyörimiseen hikisten lakanoiden puristuksessa. Syystä tai toisesta vanha kuomani unettomuus iski jälleen.



Onhan elämäni tällä hetkellä aika jännittävää ja koska olen The Murehtija tulevat koitokset tietysti painavat mieltä. Tämä kaikki purkautui nyt sitten valvomisena ja painajaisina. Olen yrittänyt pitää yllä säännöllistä rytmiä, vaikka opinnot eivät sellaista vaadikaan ja menen aina klo 23 nukkumaan. Normaalisti kestää sen 1-1,5 tuntia, että nukahdan, mutta toissa yönä valvoin sitten tuonne kello neljään asti. Yritin kaikkea mahdollista hengitys- ja rentoutusharjoituksista siihen, että nousin ylös ja menin takaisin sänkyyn vasta, kun tuntui, että voisin nukahtaa. Mikään ei kuitenkaan auttanut, ennen tuota kello neljää. Tämänkin jälkeen heräsin hätkähtäen painajaiseen ja vei jonkin aikaa, että rauhoituin. Toisin kuin yleensä tein kuitenkin nyt niin, että vaatimattomista neljän tunnin yöunista huolimatta nousin aamulla kahdeksalta ja valvoin koko päivän, koska arvelin sen olevan varmin keino saada illalla unta. Ja uskokaa tai älkää, mutta neljän tunnin yöunien jälkeen minulta kesti edelleen  tunnin, että nukahdin illalla. :D Uskomattoman surkeat unenlahjat!



Mutta nukkumattomuuden vaikutukset eivät totisesti jääneet vain yleiseen väsymykseen. Koko päivän vaivasi ihan hillitön makean- ja hiilareiden himo ja tuntui, että olisin voinut syödä kaapeista ovetkin. Illalla kävin kyllä salilla ja tein ihan hyvän treeninkin, mutta väsymys sai aikaan kuitenkin sellaisen yleisärsyttävän olon. Ja edelleen makeanhimo on vaivannut. Voi kuinka kaipaankaan noita viime viikon päivä, jolloin syöminen oli niin paljon helpompaa. :D



Tästä kaikesta sai kyllä taas hyvän muistutuksen elämän perusasioiden merkityksestä. Näin ollen päätänkin tämän kirjoituksen tähän ja lähden valmistautumaan, niin mihinkäs muuhun kuin nukkumiseen. :)

Kuvat, yllättävää kyllä, weheartit. :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja otetaan vastaan kiitollisuudella