keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Kiirusta nuhassa

Ajattelin pikaisesti huikata, että en ole kuollut tähän flunsaan, mutta se yhtä kaikki jatkuu edelleen huolimatta aggressiivisista vastaotteistani. Kaipaisin niin liikkumaan, kun elämä on nyt aika hektistä ja olisi ihanaa päästä vähän purkamaan henkisiä paineita, mutta joutunen odottamaan ensi viikkoon.

Koulua on nyt aika tiukasti. Alkuviikosta intensiivijakso ja ensi viikolla alkavat omat opetukset, joten aikaa kuluu tuntien suunnitteluun ja yleiseen panikointiin. Lisäksi tätä blogin päivittelyä haittaa iki-ihana nettiongelma, kun vasta hankkimamme netti ei lähde pelittämään. Täytynee irtisanoa liittymä ja koettaa jotain toista. Mutta siis netissä roikkuminen on vähentynyt radikaalisti. Mutta kunhan saadaan taas toimiva netykkä, niin eiköhän homma lähde taas käsistä normaaliin tapaan. :D

Koettakaa vältellä flunssaa, tämä on niin syvältä!

Ps. Ihanaa, kun tänne on ilmaantunut uusia lukijoita! <3

4 kommenttia:

 1. Minä olen käynyt kaikille teille sairastaville sanomassa, että nyt uimaan, mutta kukaan ei innostu parannuskeinostani! :D Ehkä sinä kokeilet sitä? Toimii ihan oikeasti! :)

  Mutta pikaista paranemista joka tapauksessa! On kurjaa olla sairaana. :/

  VastaaPoista
 2. Sulle on tunnustus mun blogissa :)
  www.montakiloaliikaa.blogdpot.com

  VastaaPoista
 3. J.B: Hmm, uimaan? Täällä on vähän hankala tilanne uimisen suhteen, kun uimahalli on kiinni remontin takia. Vai meinasitko ihan luonnonvesiin? Sinne uskaltautuminen varmasti muuttaisi tilannetta, mahdollisesti keuhkokuumeen suuntaan. :D

  <3: Kiitos!

  VastaaPoista
 4. Joo, ihan luonnonvesiä tarkoitin. Minä aina ennen ainakin kokeilin parantaa flunssan niin ja aika usein se tepsi. Koskaan ei pahentanut asiaa!

  VastaaPoista

Kommentteja otetaan vastaan kiitollisuudella