Sivut

sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Ihana päivä

Tänään on ollut jotenkin oikein ihana päivä. :) Aamulla heräilin rauhassa ja söin aamupalan lehden ääressä. Siippa oli lähtenyt jo seitsemän aikaan pelaamaan golfia, joten olin ihan itsekseni. Aamupalan jälkeen päätin lähteä lähiruokatorille, joka tänä viikonloppuna tuossa lähistöllä järjestettiin. Kuljin sinne kiertoreittiä, joten samalla tuli tehtyä myös lenkkiä.



Rakastan tuollaisia toreja, voisin kulkea siellä ikuisuuksiin ja suunnitella, että mitä ostaisin, jos se ei olisi rahasta kiinni. Tänään päädyin ostamaan perinteistä kurkkusalaattia, puolukoita (taas) ja auringonkukan. Näine ostoksineni tarvoin kauppaan, josta ostin puuttuvat tarvikkeet "suureen ruokakokeiluuni" eli kaalilaatikkoon. Kotiin päästyäni kävin tämän uuden ruokavalloituksen kimppuun, jossa vierähtikin hieman pidempikin hetki. Kun sain sapuskan uuniin saapuikin jo siippani ja hieman hänen peräänsä ystäväni päiväkahville ennen salille lähtöä.



Olikin mukava kunnolla jaaritella kuulumisista ja jälleen hieman pohdiskella tuota opettajuutta, joka on meikäläisen kestosuosikkiaihe varmastikin koko seuraavan vuoden. Salilla ystäväni meni kahvakuulatunnille ja minä suuntasin repimään rautaa ihan itsekseni. Treeni oli, kuten mainittua, todella onnistunut. Kotona suihkun jälkeen ässityin sohvan nurkkaan puhumaan puhelimessa ystävieni kanssa. Olen yleensä todella huono soittelemaan kavereille, mutta yritän nyt parantaa tapani, koska suurin osa ajastani menee opiskeluun ja tähän maaniseen urheiluun, joten kavereita en ehdi välttämättä tapaamaan kovinkaan paljoa.



Loppuilta on sujunut pyykkien, kaalilaatikon ja Mozartin Requiemin seurassa. Laatikosta tuli aivan järjettömän hyvää, eikä valittamista ole tässä musiikissakaan. :) Jos vielä jaksaisi lakata kyntensä tulevaa viikkoa varten. Ihan tavallinen päivä siis tämäkin loppujen lopuksi, mutta jostain syystä fiilis on ollut mainio, johtuneeko ihanasta syyssäästä vai mistä. Lisää tällaista! Ainoa, mikä harmittaa on se, etten tajunnut ottaa aamulla kameraa mukaani. Olisi saanut todella kauniita kuvia. Nyt kuvia tarjoilee weheartit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja otetaan vastaan kiitollisuudella