sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Viikon 36 liikuntaräpistelyt

Edellinen viikkohan meni siis totaalisen liikunnattomasti, joten en siitä nyt mitään edes postaa. Mutta tähän viikkoon sain yllättäen mahtumaan viisi liikuntakertaa, vaikka maanantain koulunaloitusstressimigreeni pitikin minut tyypillisellä maanantaivapaalla. Torstaina alkoivat flamencotunnit, joita olinkin jo innolla ja hieman kauhunsekaisesti odottanut. Siellä en kuitenkaan voi pitää sykemittaria, koska mittarin kello-osa haittaa käsien käyttöä.

Ma:
lepo

Ti:
sali/käsipäivä (55 min.)

Ja taas jäi mittari päälle! Kirottua! Eivät siis ihan pidä paikkaansa seuraavat luvut:

keskisyke: 120
maksimi: 163
kalorit: 476 kcal

Ke:
pyöräily (35 min.)

Tässäkään ei ollut mittaria mukana...

To:
Flamencotunti 75 min.

Tunteihin kuuluu hieman alkulämmittelyä ja venyttelyä, erilaisia tekniikkaharjoituksia, joista erityisesti koputukset haastavat meikäläisen vaatimattoman kehonhallinnan ja vaativat melkoista tukea keskivartalosta. Osa tunnista tehdään sitten koreografiaa, jossa näitä tekniikkaosioita sovelletaan käytäntöön.

Pe:
lepo

La:
Finlandia Kymppi!!! (1 tunti 11 min. 44 sekuntia :D)

keskisyke: 172
maksimi: 186
kalorit: 791 kcal

Kuten sykkeistä huomaa, niin melkoista tahtia mentiin... Pahalta ei siis onneksi tuntunut kuin ihan lopussa. Ja seuraavana päivänä.

Su:
kävelylenkki (1 tunti 18 min.)

keskisyke: 111
maksimi: 133
kalorit: 358 kcal

Palauttava kävelylenkki, joka ei kyllä hirveästi palauttanut. :D Ollaan siipan kanssa molemmat melkoisesti jumissa. Mutta hyvä fiilis eilisestä saavutuksesta jatkuu. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja otetaan vastaan kiitollisuudella