sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Kympille

Huomenna se on sitten edessä. Kymmenen kilometrin juoksu. Ilmoittauduin siis jo keväällä Finlandia Marathonin yhteydessä järjestettävään FinlandiaKymppi-juoksuun. Koko kesän juoksentelu on siis tähdännyt huomiseen koitokseen. Tosin hieman paremminkin olisi voinut valmistautua... :D

Kuva


Ajattelen kuitenkin niin, että kymppi ei ole vielä niin pitkä matka, etteikö sitä tällä harjoittelulla vedettäisi. Olen kuitenkin juossut 7-8 km lenkkejä jo nyt ja niiden lisäksi on venyttävä vain jonkin verran, että kymppi tulee täyteen. Eihän ne maratoonaritkaan juokse montaa maratonia ennen varsinaista koitosta. Nooh, ehkei tässä nyt kannata kuitenkaan vertailla itseään maratoonareihin.

Minä kolme kilometriä ennen maalia. :D (kuva)

Yritin tuossa tehdä soittolistaa juoksulle, mutta tuo kaaddäm Creative Zen on niin helvetin monimutkainen laite, etten mitenkään saanut kaikkia biisejä tulemaan samalla soittolistalle. Kirottua! Mutta niiden biisien osalta kuin onnistuin, lista näyttää seuraavalta:

Rammstein - Du hast

Fat Boy Slim - Sunset

Prodigy - No good

Rammstein -  Rosenrot

Prodigy - Breathe

Apulanta - Kahdesta pahasta molemmat

Prodigy - Poison

Fat Boy Slim - Weapon of choice

Apulanta -  Pahempi toistaan

Example - Changed the way you kissed me

Fat Boy Slim - Right here, right now

Prodigy - Their law

Apulanta - Aggressio

Joo, aika nolo lista, mutta en kerta kaikkiaan jaksanut tapella tuon soittimen kanssa, joten mukaan valikoituivat lähinnä jo valmiiksi koneella olleet biisit, jotka olivat jo oikeassa paikassa ja ja ja... En ole mikään tekniikan ihmelapsi. ;D

Meikä maalissa, paitsi ehkä hieman hikisempänä. :D (kuva)
Wish me luck, koska nythän on katkolla se, että olenko mielestäni oikeutettu tuhlaamaan 70 euroa vähäisistä rahoistani uuden saliohjelman hankkimiseen. Jos juoksu menee kunnialla, niin sitten olen, mutta jos aletaan nyssyilemään, niin sitten vastaus on jyrkkä ehkä! :D Ilon kautta, helvetin korkeilla sykkeillä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja otetaan vastaan kiitollisuudella