perjantai 7. syyskuuta 2012

Paluu (ja paino)

Onpahan tullut pidettyä hiljaisuutta täällä blogin puolella. Juhlat viime lauantaina menivät hyvin ja erityisesti juhlakalu oli tyytyväinen. Minä lähinnä huhkin hiki hatussa keittiön puolella ja syöminen ei totisesti ollut ongelma, sillä ehdin hädin tuskin maistaa pikkupalan anoppikokelaan tekemää kakkua ja illan pitsatarjoilu meni sekin melkein kokonaan ohi suun. Mutta mutta... Ongelmaksi muodostuivatkin sitten juhlien jälkeiset päivät, joille kuitenkin jotain herkkuja jäi. Sunnuntai meni totaalikoomassa sipsipussin ja suklaalevyn välissä. Kooma ei tosin johtunut krapulasta, koska mainio juomasaldoni lauantailta oli peräti yksi pieni siideri ja lasi Fresitaa. Tosi kova bilettäjähän meikä toki on... :P

Kuva


Samaten koko viikko on mennyt lähinnä kouluasioita hätäillessä tai yrittäessä pitää "lomaa". Menee taas hetki, että löytyy se uusi arki kesän työarjen tilalle. Liikkuminen on tuntunut jotenkin kauhean vastenmieliseltä, ehkä johtuen jatkuvasta päänsärystä, joka on taas majoittunut kallooni estolääkityksen vähentämisen ja stressin kasvamisen myötä. Edellinen viikkohan meni liikuntojen suhteen ihan velttoillessa, kun piti joka ilta töiden jälkeen muka leipoa ja siivota. Saa nähdä kuinka kauan menee, että arki löytää uomansa ja erityisesti syöminen.

Tämän pitkähkön alustamisen jälkeen voidaan todeta vauriot:

64,3 kg

näytti vaaka aamulla. Eli +900 g viime perjantaihin. Näitä sitten pudotellaan taas seuraavat viikot, vaikka kieltämättä olen tyytyväinen, ettei pahempaa vauriota ehtinyt tulla. Yritän koko ajan muistuttaa itselleni, että mitään kiirettä ei ole ja hieman helpommaltahan tuo tuntuu nyt kun ollaan kuitenkin jo normaalipainon puolella.

Kuva


Olen silti pohtinut jonkinlaisen aikatavoitteen asettamista viimein. Pudotettavaa alkutavoitteeseen eli 60 kiloon on siis 4,3 kiloa. Laskennallinen viikkotahtihan on tuo kaikkien tietämä puoli kiloa viikossa, joita tuohon kilomäärään sisältyy 8 kipaletta ja rapiat. Eli laskennallisesti tavoite voisi täyttyä 9 viikossa. No, tunnettuahan on, että meikäläisen painonpudotus ei suju oppikirjan mukaan, joten voinemme lisätä tuohon huoletta ainakin kolme viikkoa lisää, jolloin keskimääräinen viikkopudotus tarvisi olla vain vaatimattomat 360 g. 12 viikkoa tästä eteenpäin tarkoittaisi sitä, että tavoitteen tulisi olla täynnä marraskuun loppuun mennessä.

Täten julistan siis tavoitteeni:

30.11.2012 punnituksessa painoni tulisi olla 60 kiloa.

Eiku...

30.11.2012 punnituksessa painoni on 60 kiloa. 


Kuva       

2 kommenttia:

  1. Olet hienosti pudottanut painoa :) Kommentoin joskus, että olemme vartaloltamme aika samanlaisia... no mä en ole saanut pudotettua painoa yhtään :P No ehkä tavoitteeni on enemmänkin lisätä lihasta :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Muistankin sun kommentin. :) Eipä sen painonpudotuksen aina tarvi olla päämääränä. Mä ajattelen, että pudotan painoani tuonne kuuteenkymppiin ja sitten alan aivan tosissani hankkimaan lihasta. Nytkin kyllä käyn salilla, mutta syömisten ja lihaksen hankkimisen balansointi tuntuu niin vaikealta, jos samalla yrittää pudottaa painoa, että en koe siihen vielä pystyväni. Tsemppiä sinulle lihaksen metsästyksessä!

    VastaaPoista

Kommentteja otetaan vastaan kiitollisuudella