lauantai 15. syyskuuta 2012

Syyskuun mitat ja muut hässäkät

Ohhoh, noiden kuvien ottaminen on ehkä maailmakaikkeuden turhauttavin juttu. Niissä kun ei näy minkäänlaista muutosta, vaikka kuinka suurennuslasilla katsoisi. Ja tämähän on tietysti ekstraturhauttavaa, koska luonnossa näkyvää muutosta on tapahtunut. Jopa minä huomaan jotain eroa esim. parin kuukauden takaiseen. Mutten kuvissa. *huokaus*

No mitäpä sitä selittelemään, katsokaa itse.

Kuvat 14.9.2012


Ja sitten vaikka ne kahden kuukauden takaiset eli heinäkuun kuvat.

Ei. Mitään. Eroa.

Onneksi on olemassa mittanauha, jolla eroa jo saakin aikaan. Alla siis tämän aamun mitat ja suluissa muutos viime kuun mittoihin.

Mitat 15.9.2012:

paino: 63,7 kg (-1,4 kg)
rinta: 83 cm (-1 cm)
vyötärö (kapein): 77 cm (-2,5 cm)
vyötärö: 80 cm (-3 cm)
lantio: 92 cm (-2 cm)
peppu: 98 cm (-2 cm)
reisi: 53 cm (-2 cm)
käsivarsi: 29 cm (+-0)

Kaikista niistä mitoista, joista haluankin lähtevän, on siis senttejä lähtenyt, jipii! Vyötärö alkaa olla jo riskirajan tuntumassa ja vyötärö-lantiosuhdekin (0,87) alkaa lähentyä normaalia. Painoindeksi on tällä hetkellä 23.4.

Painoni siis putoaa keskimääräistä hitaammin ja moni olisi varmasti jo heittänyt kirveen kaivoon tällaisilla lukemilla, mutta eipä tässä auta kuin yrittää vain sinnitellä eteenpäin. Toki täällä normaalipainon rajoissa meikäläisen painonpudotus varmaan hidastuu eksponentiaalisesti vielä, joten hammasten kiristystä lienee luvassa. :D Mutta nyt salille selkäjumpan pauloihin!

Kirpsakkaa lauantaita kaikille!6 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Kyllähän noista kuvista tuon keskivartalon muutoksen huomaa ihan selvästi! :)

  VastaaPoista
 3. Minä ainakin huomaan eron, nimenomaan keskivartalossa! Laihtumisen tuntee mielestäni kenties parhaiten omassa fiiliksessä, tulosten selvään näkymiseen kun menee yleensä aikaa! Alan olla blogisi säännöllinen kyylääjä ; )

  VastaaPoista
 4. Kyllä minä ainakin näen eroa, erityisesti vyötärön ympäryksessä. Ja tuossa sivukuvassa myös reisissä. Sinun pitää ottaa huomioon, että kun et ole lihava, niin ei sinulla mitään valtavaa eroa voi näkyäkään ja pienikin ero on jo suuri muutos. Hyvältä näyttää! :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos taas ihanasta kannustuksesta! Kyllä tämä on juuri bloggaamisen suola. :)

  Onneksi tosiaan muutos näkyy omaan silmäänkin näin luonnossa. Mutta onahan tässä vielä hommia edessä. :)

  VastaaPoista
 6. Saman keskivartalon kaventumisen huomaan minäkin. :)

  VastaaPoista

Kommentteja otetaan vastaan kiitollisuudella