keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Ruokapäiväkirja kuvina

Koska moni muukin niin minäkin. :) Kuvilla varustettuja ruokapäiväkirjoja on kiva lukea, joten teenpä itsekin moisen.

Aamupala (klo 8.45):Tämä on joka-aamuista peruskauraa: kaurapuuro (vajaa desi hiutaleita, desi vettä, desi maitoa, minuutti mikrossa), vajaa ruokalusikallinen macaa, mansikoita, 75 g raejuustoa ynnä loraus mehukeittoa  (karpalo-mustikka) peittämään vielä macan makua. Kyytipojaksi jättiläismukillinen mate-teetä desillä maitoa.

Lounas (klo 12):Tätä olen viime aikoina syönyt todella usein. Resepti on täältä. Lautasella on siis kvinoaa, 250 g erilaisia paahdettuja kasviksia, tuoretta pinaattia ja raejuustoa, kastikkeena sitruunamehua mausteineen. Ihan älyttömän hyvää ja paljon kasviksia. Kiitos SodaStreamin, mun maidon juonti on vähentynyt huomattavasti ja kuplivaa vettä menee sitäkin enemmän, niin lounaallakin.

Päivällinen (klo 16):


Niin, tämähän siihen on syynä, etten ole näitä kuvallisia ruokapäiväkirjoja juuri tehnyt. :D En muista kuvata ruokiani. Mutta tuossa lautasella oli siis pinaattikeittoa ja yksi muna. Lisänä lasi maitoa.

Iltapala (klo 21):


Höh, ei suostu kääntämään tuota kuvaa. Mutta iltapalana siis reissaria, puolikas avokado muussattuna päälle ja raejuustoa, mausteena sitruunapippuria. Lisäksi porkkanan, mandariini ja tee.

Näillä eväillä Kiloklubi antaa seuraavat arvot:
energia: 1560 kcal
proteiini: 24 % (91 g)
rasva: 36 %
hiilarit: 41 %

Ja kaikki pallukat, joilla tuolla ruuan sisältöä tutkaillaan on vihreänä. Hyvä minä!

4 kommenttia:

 1. Pakko kysyä: miltä maistuu reissari ku siinä päällä on raejuustoa? :D Siis sopiiko ne yhteen?

  Oon muutaman kerran eri blogeissa tähän comboon törmänny ja aina jaksanu ihmetellä :D

  VastaaPoista
 2. No musta raejuusto ei maistu muutenkaan hirveesti miltään, joten mun mielestä se sopii tuohon leivälle. Leivälle laitan aina tota Keson raejuustoa, kun se pysyy siinä paremmin. Tuo avokdo-raejuusto -yhdistelmä on lisännyt kyllä mun leivän syöntiä reilusti, on niin hyvää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miltä avokado maistuu? En oo koskaa maistanu ja kaupan hyllyllä se näyttää niin pelottavalta etten oo ees uskaltanu ostaa. Kuka tietää jos vaikka meen syömään sitä kuorta ja se onki myrkyllistä tai jotain :D

   Poista
  2. No se maistuu tosi miedolle, että ihmettelisin, jos se aiheuttaisi jotain yökötysreaktioita. Kokeile ihmeessä! Sellaiselle hieman "vihreälle" se maistuu ja sehän on tosi kermaista eli käy ihan levitteestä leivälle, kun vähän muussaa. Ja valitse tarkkaan, että otat kypsän avokadon (antaa painaessa periksi kapeasta päästä), koska raaka avokado maistuu saippualle tai jollekin sellaiselle.

   Poista

Kommentteja otetaan vastaan kiitollisuudella