sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Yhdistetty käsi-rinta-selkäreeni

Tällä viikolla liikunnat ovat muutamien aikataulullisten yhteensattumattomuuksien takia menneet vähän niin ja näin, joten tänään päätin vähän yhdistellä treenejä, että tulisi tehtyä edes jotakin jotenkin. Tein sitten kunnon setin käsille ja olkapäille sekä vähän rintalihas- ja selkäliikkeitä. Eilinen selkätunti saa korvata loput selkäliikkeet.

Kuva
En tosiaan enää tee tuota hankkimaani ohjelmaa kuin viittellisesti, kiitos näiden olkapääongelmien ja, jälleen kerran, suivaantumiseni vatsalihasliikkeitä kohtaan. Mä en käsitä, miten noiden vatsalihasten treenaaminen voikin olla mulle niin vaikeaa. Varmaan pitäisi alkaa käydä enemmän jollain core-tunneilla, niin saisi vatsallekin enemmän treeniä.

Mutta tänään oli kyllä hyvä treeni kaiken kaikkiaan. Tein nyt pitkästä aikaa muutamia liikkeitä, jotka tuo olkapään temppuilu pitsi tauolle ja ainakaan suurempia ongelmia ei ole vielä ilmennyt. Kyllähän tuo olkapää rutisee, mutta kipua tms. ei tunnu, voimattomuutta ehkä vähän. Tein olkapäille ensin viparia taakse ja sitten viparia sivulle ja pystypunnerrusta superina, mutta huomattavasti pienemmillä painoilla kuin tein aiemmin pelkkää pystypunnerrusta. Ajattelin, että tolleen superina saisin saman rasituksen kuin isommilla pystypunnerruspainoilla, No kyllähän se aika makeasti tuntuikin, huh!

Kuva
Hauiksia tein ensin käsipainoilla ja sitten taljassa tangolla superina ojentajien kanssa. Onnistuin tekemään myös noita "pään yli -ojentajia" taljassa köydellä ilman, että olkapää teki muuta kuin rutisi, jei! Nuo ojentajaliikkeet kyllä ottaa hyvin eri tavalla lihaksiin, koska tuolla pään yläpuolella teen vain puolella niistä painoista mitä sitten tolla normaalilla alaspainalluksella. Toisaalta pään yläpuolella joudun myös miettimään olkapään kestävyyttä, joten aika maltillisilla painoilla mennään.

Lopuksi tein sitten vielä avauksia rintalihaksille tavallista pienemmillä painoilla, kun kädet tärisi muutenkin kuin balalaikansoittajalla. Ja sitten intouduin vielä kokeilemaan kulmasoutua ja maastavetoa pumppitangolla. Haluaisin tehdä tuollaisia "tosimies-liikkeitä", mutta pitänee ensin hioa tekniikkaa vauvapainoilla, jotten taas riko jotakin paikkaa.

Ensi viikko onkin haasteellinen, kun aikataulut on ihan mahdottomat ja mun pitäisi mennä salille pyörällä. Tässäpä se veri sitten punnitaan, että jaksanko lähteä kuudelta päättyvien koulupäivien jälkeen polkemaan tuonne hankeen. Pakko varmaan jaksaa, koska muuten koko viikko menee aivan hänekseen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja otetaan vastaan kiitollisuudella