lauantai 23. helmikuuta 2013

Sulista ja salia

Eilen pääsin pitkästä aikaa kokeilemaan jotain uutta urheilurintamalla. Meidän salilla vuosikorttiasiakkaat pääsee nykyään pelaamaan ilmaiseksi sulkapalloa arkisin kolmeen saakka, joten koska siitä sulkapallon peluusta on puhuttu siipan ja salikaverin kanssa jo varmaan pari kuukautta, niin nyt päätettiin käydä sanoista tekoihin. Mentiin siis kolmestaan pelailemaan tunniksi ja vaikka mua jännittikin, että miten sitä osaa mitään pelata, niin hyvinhän se meni ja oli kivaa!


Siinä sitä pelataan  muina Tallukoina. Ja kuvassa näkyy vielä mailakin, joka useimmissa kuvissa oli vain sellainen söhry, johtuen tietysti ammattimaisen napakoista lyönneistä, jotka hämäsivät vastustajaa täydellisesti. Kröhöm... :D Koska meitä oli kolme pelaajaa, niin yksi istui aina vaihtopenkillä, joten ei tullut ihan hirveää rasitusta ensimmäisellä kerralla. Tästä huolimatta meikäläisen käsi on tänään ihan käyttökelvoton, kun vesilasikaan ei meinannut aamulla pysyä kädessä, kun koko käsi tärisi. :D Luvassa on kuitenkin lisää sulkapalloa tulevaisuudessa, koska siippakin intoutui ihan tosissaan.

Salilla oli vuorossa käsipäivä, todella hyvä valinta tuohon pelaamisen oheen... Teki tiukkaa heti alusta lähtien, varsinkin, kun nostin painoja ensimmäisissä hauiskäännöissä. Jotenkin onnistuin kuitenkin rimpuilemaan sarjat läpi ja kädet oli ihan kiitettävän kuitit treenin jälkeen. Silti mietiskelen usein, että millaisiin tehoihin sitä pystyisi, jos vieressä olisi joku tsemppaamassa ja auttamassa. Että teenkö mä kuitenkin homman jotenkin puolitehoilla?

Tästä lähdetään. Huomatkaa erityisen omituinen jalan asento.

Ja tähän päädytään. Ähinän kautta tietysti.

Ojentajia tein superina hauisten kanssa, josta tyylinäyte alla.


Se, että tuossa kuvassa ei  näy mitään hauislihasta ei ole mun vika. Eiku... Joo, kyllä saan vemputtaa käsipainoja ja taljaa melko monta kertaa ennen kuin noissa käsivarsissa alkaa mitään näkya. Lisäksihän tuo rasvan määräkin on sellainen meikäläisen kropassa, että lihaksia ei erottuviksi saa muuta kuin nylkemällä. :D Mutta harjoitukset jatkuu!

2 kommenttia:

  1. Voi ku sä näytät jo niin "pieneltä" näissä uusimmissa kuvissa :) Upeeta!

    VastaaPoista

Kommentteja otetaan vastaan kiitollisuudella