keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Aamulenkki

Helvetti ilmeisesti jäätyy ihan lähiaikoina, eikä tuloveron lakkauttaminenkaan voi olla kaukana, koska tänä aamuna tapahtui ihme ja meikäläinen könysi aamulenkille klo 7.06! :D Viime viikollahan jo suunnittelin moista, mutta selkäkipu pakotti jäämään sängyn lempeään syleilyyn. Tänään ei kuitenkaan ollut minkäänlaisia (teko)syitä käytettävänä, koska alitajuisesti ehkä hieman toivomaani rajuilmaakaan ei aamulla näkynyt. Niinpä siis vedin illalla valmiiksi laitetut lenkkivermeet niskaan ja suuntasin pihalle.


Kuva

Ajattelin, että sykkeet varmaan hipovat pilviä koko lenkin ajan, kun onnistuin maanantaina rakentamaan pienen myrskyn vesilasiin ja karkottamaan unet ma-ti-yöltä. Olinkin eilen niin väsyksissä, että luulin nukahtavani illalla saman tien, mutta mitä sitä tyhjää, sama noin reilun tunnin valvominen ennen nukahtamista kuin aina ennenkin, joten univelka jäi kuittaamatta. Väsymystä ei kuitenkaan lenkillä kauheasti alun jälkeen tuntunut, eivätkä sykkeetkään nyt olleet sen kummallisemmat kuin illalla tehtävillä lenkeilläkään. Musiikki sen sijaan oli näin aamusella vähän toista kuin iltalenkeillä. Jätin suosiolla Rammsteinit ja Apulannat väliin ja kuuntelin rauhallisempaa ja ennen kaikkea hiljaisempaa musiikkia. Olen aamulla jotenkin niin herkkä, että autojen äänetkin häiritsevät ihan kauheasti, joten leppoisampi musiikki sopii paremmin mun aamumielentilaan.


Kuva

Nojoo, ei ehkä ollut mulla vastassa ihan yhtä hienot maisemat kuin noissa kuvissa, mutta en valita. Suomen kesäinen luonto on poikaa. :) Ja onhan se hieno tunne, kun tulee kotiin ennen kello kahdeksaa aamulla ja päivän treeni on jo tehty. Varsinaiseksi tavaksi en usko tämän jäävän, mutta sellaisina päivinä kuten tänään, kun illaksi on tiedossa liikunnatonta menoa ja tietää jo etukäteen, että lenkki ja sali jäisi väliin, niin täytynee tulevaisuudessakin raahautua lenkille aamulla, kun se työaikojen puolesta on mahdollista. Jään kyllä myös odottelemaan, että tuleeko tästä jotain jälkiseuraamuksia, kuten jäätävä nälkä tai päänsärky päivemmällä.

Mutta nyt reipasta päivää kaikille!

Ps. Paino aamulla 67,3 kg, mikä lienee ylimääräisen jippiin paikka taas. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja otetaan vastaan kiitollisuudella