torstai 12. heinäkuuta 2012

JIPPII!!!!

Tänä aamuna, vihdoin ja viimein, kuukausien tahkoamisen, epätoivon, tuskailun ja ajoittaisen mässäilyn jälkeen vaakaan pärähti lukema, joka on normaalipainon puolella:

66,8 kg

Voitte uskoa, että vaa'alle noustiin monen monituista kertaa, mutta lukema pysyi samana. :) En edes muista, koska viimeksi paino olisi ollut noin alhaalla. Siitä täytyy olla aikaa jo pari vuotta. Olisin voinut hyppiä ilosta! Toki lukema voi huomenna jo olla toinen, mutta aiemmin ei olla edes käyty tuolla 66 puolelle, joten tämä on voitto jo sinäänsä.


Kuva

Jotenkin nyt tuntuu taas, että jonkinlainen järkevä rytmi on syömisiin löytynyt ja ruuan koostumus on varmaan myöskin melko lähellä hyvää tasoa. Esim. parina viime päivänä mulla on tehnyt ihan hulluna mieli kanaa ja parsakaalia, mikä on totisesti parempi vaihtoehto kuin se, että tekisi mieli suklaata ja kaikkea mässyä. Ja viimeinkin näillä opeilla alkaa myös tulosta näkyä.


Kuva


Uusi painolukema antoi myös hurjasti pontta salitreenille, josta alkaakin vähitellen jo irrota tehoja ihan ryhmäliikuntatuntien tapaan. Tänään ihmettelin, että mitä minä oikein teen, kun olen nyt jonkin aikaa tehnyt jalkaprässiä yhdellä jalalla kerrallaan, mutta nyt päätin säästää rutisevia polviani ja tehdä molemmilla jaloilla ja laitoin painoksi 50 kg. Hitto! Minähän olen tehnyt yhdellä jalalla 40 kg! Eli ei muuta kuin 80 kiloa painoa kehiin ja eihän tuo edes tuntunut pahalta. Enemmänkin olisi voinut laittaa. Alan todella kallistua siihen suuntaan, mihin monissa treenijutuissa kehotetaankin eli ottamaan salille mukaan paperin, johon merkata painoja ja lisätään niitä säännöllisesti ja reilusti, että kehitystä tapahtuu.


Kuva

Olin ajatellut seuraavaa jo aiemmin, mutta erityisesti uudesta painoluvusta innostuneena ja näin ollen lupaankin huomiselle viimein kuvia! Huomenna minulla on vapaapäivä ja valjasta siippani ottamaan uudet edistyskuvat, joita ei viime kuukausina olekaan kovin paljon näkynyt... :P Lisäksi aion uskaltautua ottamaan myös uudenlaiset kuvat, koska haluaisin tosissani parantaa tuota lihaspuolta kropassani ja myös alkaa sitä seuraamaan kuvien avulla. Olen niin innoissani, että suunnittelen jo täyttä päätä uutta saliohjelmaa, mutta en ole ihan varma, että riittääkö oma tietotaitoni moiseen. Mutta näihin intoutuneisiin tunnelmiin ja huomenna palataan siis kuvien kanssa! :)

2 kommenttia:

Kommentteja otetaan vastaan kiitollisuudella