perjantai 13. heinäkuuta 2012

Kenkäuutisia

Tiedättekös, mitkä nämä ovat?


Äkkinäinen tietysti arvelisi näiden olevan keltaiset Converset, mutta minulle ne ovat paljon enemmän. Ne ovat nimittäin normaalipainokengät! Ostin nuo joskus toukokuussa ja tuolloin ehkä elättelin toivoa, että saisin ne käyttöön vähän nopeammin, mutta nytpä sitten viimein sain. Uhkarohkeasti kahden päivän painoilla jo uskaltauduin ottamaan kengät käyttöön. Ja mikäs sen mainiompi tapaus ottaa kengät käyttöön kuin kenkäostoksille meno. :D

Seuraavat kaunottaret tarttuivat ostosreissulla mukaan:

Kyseessä ovat Asicsin Gel-1170 W -juoksulenkkarit. Hinta oli alennettu 119 euroon, joten se istui hyvin myös hintahaarukkaani. Lisäksi aiemmat lenkkarini olivat myös Asicsin ja olen niistä tykännyt. Kengät olivat vielä ihan kivan näköisetkin, vaikka nuo Asicsin kengät nyt aina ovatkin tuollaisia järeän lenkkikengän näköisiä.

Eka lenkkikin tuli jo noilla juostua, kun kävimme siipan kanssa tekemässä noin 40 minuutin intervellitreenin. Kengät tuntuivat hyvin kevyiltä ja jämäköiltä. Huomasi kyllä, että entiset lenkkarit olivat hieman elähtäneet... Nyt ehdin hyvin ajaa kengät sisään, ennen tuota huikeaa 10 kilometrin suoritusta, joka on edessä syyskuussa. Hyvät kengät, parempi mieli, sanon minä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja otetaan vastaan kiitollisuudella