sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Viikolla 29 urheili hän

Ma:

juoksulenkki (1 tunti 20 min. 1 tunti juoksua, loput kävelyä)
keskisyke: 148
maksimi: 170
kalorit: 763 kcal

Tämä lenkki siis juostiin siipan kanssa ja tavallista korkeammilla sykkeillä, koska muuten miekkonen kyllästyisi hiiviskelyyn.

Ti:

sali (38 min.) käsipäivä
keskisyke: 130
maksimi: 161
kalorit: 257 kcal

Outoa, kun oli tottunut salilla vetämään itsensä kokonaisvaltaisesti piippuun ja nyt jalat olivatkin ihan ok. :D Tehoja tähän treeniin saa lisää, kunhan oppii nuo oikeat suoritustekniikat.

Ke:

intervallitreeni (30 min. 10 min. kevyt hölkkä + 6x150m ylämäkivedot + 15 min. kävely)
keskisyke: 138
maksimi: 179
kalorit: 225 kcal

Pitkän työpäivän jälkeinen spurtti, jonka loppupuolella jouduin ensimmäistä kertaa kävelymieheksi, kun alkoi pistämään niin kauheasti. Syytän noin tunti ennen lenkkiä juotua kahvikupillista.

To:

lepo

Pe:

lepo

Päivän suunnitelma meni uusiksi, kun päätimme tutustuttaa vanhempamme viimein 3,5 vuoden jälkeen toisiinsa. :D Ei sitten jäänyt aikaa käydä salilla eikä lenkillä.

La:

lepo

Tähän ei ole muuta selitystä kuin totaalinen kuolema työpäivän jälkeen. Minullahan on siis tässä 18 päivän putki, jonka aikana 16 työpäivää, joten alkaa olla hieman energiat vähissä. Kävin siis saunassa ja nukuin noin 11 tuntia.

Su:


sali (45 min. jalkapäivä)

keskisyke: 135
maksimi: 156
kalorit: 349 kcal

Aika väsynyttä touhua, mutta tulipahan käytyä.

Kokonaisuutena en ole viikkoon kovin tyytyväinen, koska liikuntakertoja on vain neljä. Se on tietysti enemmän kuin keskiverto sohvaperunalla, mutta mun mittapuulla liian vähän. Ensi viikko ei näytä sen paremmalta, koska lähdemme perjantaina viikonlopuksi Helsinkiin ja siellä tulee lähinnä varmaan istuttua kentän reunalla katsomassa, kun pojat potkii palloa. Pitänee taas ruoskia itsensä aamulenkille tai jopa aamusalille. Saa nähdä miten käy. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja otetaan vastaan kiitollisuudella