tiistai 31. heinäkuuta 2012

Vitutus maximus

Siis oikeesti! Olen kuvitellut, että yhden viikonlopun hieman vapaammilla syömisillä (karkkia, jäätelö ja kaksi grillimakkaraa) ei voi olla kovin suurta merkitystä painon kannalta, mutta niinpä vain mun paino on noussut puolitoista kiloa perjantaista! Ja on siis pysynyt tuossa lukemassa nyt kaksi aamua. Onko siis niin, että mä en voi enää koskaan syödä mitään herkkuja, koska paino putoaa ainoastaan täysin herkuttomana ja jo muutama lipsahdus nostaa painoa runsaasti ja pysyvästi. Tuntuu kyllä melko ankealta elämältä... Mielialaa ei juurikaan paranna jo toista päivää jatkuva migreeni. No, eipä siinä, seuraava kuukausi tavoitellaan sitten takaisin noita perjantain lukemia... :(

3 kommenttia:

 1. Aika uskomattomalta kyllä kuulostaa :o Mulla on kanssa pyörinyt päässä samanlaisia ajatuksia siitä, että onko koko loppuelämä tiettyjen ruokien välttelyä... Mä en ainakaan totaalikieltäytyjäksi ala! ;)

  Tsemppiä sinne, kyllä ne kilot sieltä tippuvat vielä! :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä ne pois lähtee! :) mulla turvotus näkyy vaa'alla aika isoina lukuina ja just niin pitkään että iskee epätoivo eli "virallisen punnituksen" aamu, mut yleensä on helpannu siihen mennessä! Ottaa siis aikansa.

  Makkarakin on sen verta suolasta, et helposti jää nesteturvotuksia. Kyllä se siitä Tallis!

  VastaaPoista
 3. Kyllä tuo aika tyrmäävää oli nousta vaa'alle ja nähdä ne lukemat, mitkä eilen ja tänään oli. En tiedä keräisikö tämä lämmin ilma vielä enemmän nestettä ja lisäksi se, että lämpimällä, kun juon enemmän niin joudun syömään myös suolaisempaa ruokaa, koska muuten iskee helposti migreeni (ja iskee näemmä varotoimista huolimatta). Toivotaan, että lukemat tuosta tasoittuvat. Tai siis tottakai ne tasoittuvat, mutta nopeasti. :) Ja Heidi, kyllä tosiaan välillä tuntuu, että joitain herkkuja ei taida voida enää syödä, koska niiden kanssa ei ole kohtuudesta tietoakaan. Mutta lohduttaudun sillä, että jotkin herkut taas ovat menettäneet hohtonsa, kun niiden suhteen on pitänyt vähän taukoa.

  VastaaPoista

Kommentteja otetaan vastaan kiitollisuudella