perjantai 27. heinäkuuta 2012

Puntarille mars! Ja vähän muitakin mietteitä

Tuntuu, että mä en tee muuta kuin punnitsen itseäni koko ajan. :D Paitsi mikäs tässä on punnitessa, kun aamun lukema oli:

65,4 kg

Vain -300 g edellisestä perjantaista, mutta nyt kahden viikon pudotus on yhteensä -1,3 kg, joten on syytä hymyyn. Kas näin. :)
Painoindeksini on siis tällä hetkellä 24,32. Inbody-mittauksen antamaan ihannepainon (58 kg) mukaan laskettuna painoindeksini olisi tuolloin 21,56 eli ei sekään mitenkään hirveän alhainen. Kuten ehkä arvaatte, niin pohdinnat painotavoitteesta pyörivät päässäni päntiönään. Olen alunperin ajatellut, että 60 kiloa voisi olla hyvä tavoite. Kehonkoostumusmittauksen jälkeen olen kuitenkin hieman kääntynyt tuon 58 kilon kannalle. Toisaalta, nyt on myös huomioitava se, että jokin paino on elimistölle edullisempi kuin jokin toinen. Eli jossakin painossa on helpompi pysyä, vaikka palaakin laihdutusmoodista tasapainoiluun, joten lähempänä tuota 60 kilon tavoitetta voinee sitten arvioida, mikä olisi hyvä päätös laihdutusosiolle eli milloin siirrytään ylläpitoon.
Minullahan on tänään vapaapäivä ja pyhä aikomukseni oli nukkua vaikka iltapäivä kolmeen asti, jos siltä tuntuu. No, menin tavallista myöhemmin nukkumaan ja heräsin kuitenkin melkein samaan aikaan kuin työpäivinäkin. Että näin. Mutta ehkäpä palaan vielä päiväunille, koska viikonloppuna ei ole tiedossa lepoa.

5 kommenttia:

 1. Jee, hyvähän tuo pudotus on!
  Täällä myös yksi joka miettii jo tulevaa, palloilee numeroiden 60 ja 58 välillä :) toisinaan taas mieli juoksee vieläkin hitusen pienempiin lukuihin, mutta mutta.. Se on sen ajan murhe ja peili saa olla apuna päättämässä missä kohtaa dieetti-bussista loikataan pois!

  VastaaPoista
 2. Upeaa Tallis :)

  Mulla on kans välillä käyny mielessä se ns. lopullinen painotavoite. Luin omia vanhempia blogikirjoituksiani ja helmi-maaliskuussa käymässäni kehonkoostumus-hommelissa mulle ideaalipaino olisi 59. Ja samalla linjalla pikkasen ku Eve, eli olisihan se kiva jos paino olisi sitten lopulta vaikka 58 :D

  Mutta tätähän nyt ehtii pyöritellä mielessään vielä monta kertaa :)

  VastaaPoista
 3. Heippa!

  Löysin sun blogin, kun selasin oman blogini liikennettä. Kiva, että seuraat blogiani! Täytyy sanoa, että sulla on erittäin mukavan ja rempseän oloinen blogi, kuten varmasti kirjoittajansakin on. Selailin läpi muutamia postauksia ja pidin kovasti. Taidan jäädä seurailemaan :)

  Kovastipaljon tsemppiä projektiin!

  VastaaPoista
 4. Eve ja Nokkonen: Hih, meitä 58 tavoittelijoita voi siis olla isompikin joukko. :) Katsotaan nyt miten selviän tämän viikonlopun kilokertymästä, että pääsenkö ikinä edes siihen 60 kiloon. :-/ No joo, aion kyllä päästä vaikka siihen menisi 10 vuotta. :)

  Heidi: Tervetuloa seurailemaan meikäläisen edesottamuksia. Löysin blogisi äskettäin, kun etsin treeniblogia, jossa joku ihan tavallinen ihminen treenaisi eikä välttämättä mikään fitness-kisoihin tähtäävä. Ja kyllä, rempseä on toinen nimeni. :D

  VastaaPoista
 5. No kiva! Sitten meillä on sama kiinnostus kuntoilublogeja kohtaan :) Itseänikään ei hirveästi kiinnosta lukea kisoihin valmistautumisesta ym. sillä tavalla "ammattimaisesta" treenaamisesta, vaan ihan tavallisista treenailijoista.

  VastaaPoista

Kommentteja otetaan vastaan kiitollisuudella