lauantai 7. huhtikuuta 2012

Eilisen herkut

Hih, tervetuloa uusi lukija!

Eilen pidin sitten herkkupäivän, vaikka viikollakin tuli syötyä hieman suklaata. Eilinen sopi kuitenkin herkkupäiväksi, kun oli tiedossa kuoron konsertin jälkeinen karonkka, jossa tulee aina sekä syötyä että juotua. Aamupala oli kuitenkin ihan normaali ja kävin tuossa syke+core+venyttely -jumpassa, joka olikin tosi kiva. Venyttely teki kyllä terää, vaikka huomasinkin, että keskittyminen tahtoi välillä aika lailla herpaantua ja meinasin koko ajan sählätä jotain muuta kuin venyttelyä. :D

Kotiin tulta aloitin heti valmistella herkkulounasta. Lounaaksi meillä oli uunijuureksia (puikulaperuna, palsternakka, porkkana ja lanttu), lohimedaljongit ja suppilovahverokastike. Ei mennyt tuo ruuanlaitto ihan nappiin, vaan unohdin uunijuureksista sipulin ja valkosipulin ja suppilovahverokastikkeeseen oli liian vähän kermaa, joten korvasimme osan kevytmaidolla. :D Tämä ei kuitenkaan tahtia haitannut, vaan ateria oli kerrassaan mainio. Palanpainikkeena tuossa on vielä valkosipulipatonki ja juomana minulla oli yksi Somersby-siideri.


Onnistuneen ja melko yleisörikkaan konsertin jälkeen suuntasimme perinteiseen karonkkapaikkaamme, joka oli vartavasten avattu meille. Siellä nautiskelin sitten vielä itämaista kasvissosekeittoa kera vaalean leivän ja tomaattibasilikalevitteen ja jälkiruuaksi paistettua leipäjuustoa vadelmahillon kera. Ruokajuomana yksi Crowmoor-siideri. Nam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja otetaan vastaan kiitollisuudella