perjantai 6. huhtikuuta 2012

Viikkopunnitus

Oi ja voi, meinasin jo, että jätän tämän viikon punnituksen väliin, kun on viime aikoina ollut tuota pientä motivaatio-ongelmaa, mutta onneksi en jättänyt. Tämänaamuinen lukema on siis 69,3 kg. Jes! Ainakin pieni laskusuunta on siis havaittavissa, koska alin lukema oli jo 69,1 kg. Nyt uskallan jo laittaa rastin tuonne sivupalkin painotavoite-taulukkoonkin tuon 69 kilon kohdalle. Tokihan nyt sitten vaaka varmasti seuraavaksi näyttää noin 80 kiloa... :P

Nyt vain sitten pohdituttaa, että mikähän tämän viikon strategioista on se toimivin tähän painon pudottamiseen. Muutaman päivän isompi pihistely syömisissä vai se vähän reilumpi ja "rasvaisempi" syöminen, jota olen harrastanut tässä parina viime päivänä. Eilen esim. vaje jäi jopa Kiloklubin suosittelemaa pienemmäksi ja söin myös loput 50 g raakasuklaahasselpähkinöistä. Vai onko lopullinen vastaus kuitenkin tuossa liikunnan lisäämisessä? Mene ja tiedä. Haluaisin kovasti uskoa tuohon Kiloklubin filosofiaan, koska se vaikuttaa niin järkeenkäyvältä, joten ehkä yritän nyt syödä hieman tiukemmin heidän ohjeidensa mukaan ja nostaa saatavia kaloreita hieman ja pyrkiä vihreisiin ruuan laatu -palloihin.

4 kommenttia:

 1. Yritin jo tuonne edelliseen kommentoida, mutta se kai katosi jonnekin bittien taivaaseen, mutta siis; ehkä sinun kannattaisi kokeilla lisätä reilusti proteiineja. Niiden riittävä saaminen on minullekin ihan tuskaa, mutta tuosta mitä ed. postauksessa luettelit ei tule kuin ehkä puolet siitä, mitä tarvitset.

  Minulle ravitsemusterapeutti sanoi, että kiloklubi käskee syömään liikaa, mutta ehkä sinulla on vähän eri asia, kun et ole lihava.

  Mutta onnea pudotuksesta! :)

  VastaaPoista
 2. Joo, (osittaiselle) kasvissyöjälle nuo proteiinit on kyllä piikki lihassa. :D Yritän syödä joka aterialla jotain proteiinia, kuten raejuustoa, jota on kätevä lisätä melkein mihin ruokaan vain ja yritän opetella myös linssien ja papujen käyttöä enemmän. Mutta pitänee edelleen syynätä nuo valkuaiset tiukemmin, kiitos vinkistä! :)

  On kyllä tosi hankalaa, että miten sitä söisi, että paino tippuisi, mutta ei tarvisi olla millään nälkäkuurilla. Jännäähän tässä pudotuksessa oli se, että pihistelin hieman kaloreiden suhteen pari päivää ja hermostuin sitten vaa'an jatkuvaan lukemaan 69,8 kg ja sitten tuli nuo kaksi päivää, jolloin söin mm. noita suklaapähkinöitä ja muutenkin vähän hällä väliä -meiningillä ja kas, paino tippuu! Hitto, ihmiselimistö on kyllä niin omituinen systeemi, että kuka tästä nyt ottaa selvän... :P

  VastaaPoista

Kommentteja otetaan vastaan kiitollisuudella