maanantai 23. huhtikuuta 2012

Synttäripunnitus :)

Koska olen tänään synttärityttö :), sallin itselleni yhden välipunnituksen. Ja se ilahdutti itseäni kovasti, koska lukema näytti seuraavalta:

68 kg!!!!!

Jee! Taidan siis lisätä väkäsen tuonne sivupalkin painosysteemiin. Koskapa liikunnan harrastaminen ei ihan lähiaikoina ole vähentymässä, en halua uskoa, että paino enää nousee tuonne 69 pahemmalle puolelle.

Säästin tämän viikon herkkupäivän täksi päiväksi, että saan vähän mässäillä syntymäpäivän kunniaksi. Luvassa on ainakin fetasalaattia valkosipulipatongin kera ja irtokarkkeja. :) Irtokarkit, tuo ikuinen kohtaloni. :D Illalla on luvassa vielä Bodycombat ja lisäksi sain ilmoituksen, että pääsen sittenkin keskiviikkona kahvakuulatunnille, jes!

Aurinkoista alkuviikkoa kaikille!


Kuva

EDIT. Sain tänään myös Saksasta ostamani tavoite-collegepaidan käyttöön! Se ei enää näyttänyt pinkeältä, vaan just sopivalta. Ihanaa! Ja sitten note to self: ÄLÄ lähde enää combatiin, jos olet päivän aikana syönyt vain karkkia, pullan ja kaksi palaa kääretorttua. :D No kyllä siitä selvittiin, mutta välillä kyllä teki heikkoa.

5 kommenttia:

Kommentteja otetaan vastaan kiitollisuudella