sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Mitat, kuvat ja ekstra-punnitus

Hitto, mun piti kuvata ja mitata itteni jo eilen, mutta perjantain tentin jälkeen päätin palkita itseäni ja hain kirjastosta ihan romaanin luettavakseni. Siitä onkin jo aikaa varmaan pari kuukautta, kun olen ihan kirjan lukenut. No siinähän kävi sitten niin, että luin kirjaa (Risto Isomäen Con rit) neljään asti aamulla, joten en todellakaan jaksanut nousta niin aikaisin, että olisin ehtinyt mittaussavottaan ennen aamun (klo 11) jumpalle lähtöä. Mutta alla siis tuloksia:

Rinnanympärys: 87 cm (muutos: -4 cm!!!)
Vyötärönympärys: 97 cm (ei muutosta, stana!)
Lantionympärys: 100 cm (muutos: - 2cm)

Eli tämän empiirisen minikokeeni perusteella toteamukseni siitä, että laihtuessa viisi kiloa, neljä lähtee tisseistä ja loput muualta pitää siis paikkansa. :D Vaikka onhan se kiva, että tuo eka makkararivistö on lähtenyt pienenemään. Tuota vyötärön tilannetta en vain ymmärrä. Miksi, oi miksi se ei pienene? Ainahan sanotaan, että vatsasta läski lähtee helpommin kuin vaikkapa lantiolta tai tuolta peräosastolta, mutta meikäläinen näyttää olevan poikkeus.

Sen sijaan olin pyörtyä, kun tuossa mittaamisen alla kipusin vaa'alle. Se näytti lukemaa 68,7 kg!!!!!! Olen äimistynyt! No katsotaan, mitä huomenna on luvassa ennen kuin aletaan tuuletella. Saattaa olla, että huomenna on taas palattu normaali elämään ja paino näyttää taas 69 tai jopa yli. Mutta onhan tuo nyt huikea tsemppari tuo lukema.

Ja sitten se kuva. Ei tuossa kyllä mitään silmin havaittavaa ole tapahtunut.


Edellinen kuva oli siis tällainen:


Olisihan se kiva, että paino putoaisi kuukaudessa niin, että sen jo huomaisi muuallakin kuin vaa'alla, mutta eipä se taida olla tässä maailmassa ihan mahdollista. Mutta eiköhän ehkä puolen vuoden kuluttua jo jotain edistystä voisi nähdäkin.

2 kommenttia:

  1. Omasta mielestäni tuon rinnanympäryksen sais jättää kokonaan mittaamatta. Vaikka kuinka toivoo kutistuvansa niin haikeaa kun niitä "kiloja" lähtee myös etumuksesta :D

    VastaaPoista
  2. No sanopa muuta. Entisenä lähes täysin rinnattomana ihmisenä en todellakaan haluaisi, että senttejä lähtee tuolta rintavarustuksesta. Mutta kuten taisin aiemmin sanoa, niin mittasin ekalla kerralla ympärysmitan rintojen alta, mikä ei vissiin ole se oikeaoppinen paikka, joten sieltä nyt saakin jotain lähteä, mutta että se suhdeluku on just tuo, että 4 senttiä rinnalta ja 0 senttiä mahasta. :P

    VastaaPoista

Kommentteja otetaan vastaan kiitollisuudella