keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Kahvakuulaekstaasi ja palautusjuomakokemuksia

Aika liikuntapainotteisia ja askeettisia nämä päivitykset viime aikoina, mutta pidetään sitä hyvänä merkkinä meikäläisen liikuntainnostuksesta. Tänään oli jälleen kahvakuula. Vetäjät vuorottelevat viikoittain ja tänään ruoskaa heilutteli Elina. Täytyy sanoa, etten ole aiemmin ymmärtänyt, miten tosi jännä ammattiryhmä nämä jumppaohjaajat ovat. Vaatii todella paljon erilaisia kykyjä, että saa jumppaajat innostumaan ja vetämään täysillä. Tykkään näistä ohjaajista, jotka juttelevat ja heittävät huonoja juttuja siinä ohjaamisen välissä ja huomioivat jumppaajia sen verran kuin se nyt tuollaisessa ryhmätilanteessa on mahdollista.

Sykemittari rykäisi seuraavat lukemat:

aika: 53 min.
keskisyke: 154
huippusyke: 170
kaloreita paloi: 574 kcal

Tässä nämä muutamat viikot kangisteltuani päätin jälleen harhautua mukavuusalueeltani ja saapastelin Prismassa (joo-o, meikäläisen mukavuusalue on varsin rajattu) sinne urheiluosaston pelottavalle palautusjuoma/herajauhe/maltodekstriini/jokuihmesuperhyperjauhe-hyllylle. Kuten mainittua join tässä männä viikolla yhden valmiin palautusjuoman erään treenin päätteeksi, kun en päässyt syömään ja maha tuntui tyhjältä. Olo oli tuon juoman jälkeen niin selkeästi parempi kuin yleensä treenin jälkeen, että ajattelin nyt kokeilla tätäkin kikkaa, vaikka monet ovat sitä mieltä, että tällainen tavallinen pyllerö tuskin tarvii palautusjuomia. Myös siippani intoutui ajatuksesta, koska hänkin treenailee (tosin kotona) ja toivoo olevansa huippuiskussa kesän golf-kauden alkaessa tässä ihan näillä näppäimillä. (Siunattu lumisade pitänee ranget kiinni vielä hetken ja saan pitää tuon miehen vielä itselläni. Sitten alkaa kesän golf-leskeys. :D)

Ostimme sitten, säästäväiseen tapaamme, halvimman mahdollisen palaustusjuomajauheen. Sitä on tässä nyt pari kertaa kokeiltu ja minä ainakin huomaan aivan selkeän eron maito/banaani-yhdistelmään verrattuna. Nytkin on sellainen olo, että kropassa kyllä tuntuu, että töitä on tehty, mutta sellaista totaalista uupumista sohvan nurkkaan ei ole tapahtunut. Toki syöskentelen tässä kirjoittelun lomassa myös iltapalarahkaa, että eihän se juoma yksinään sitä palautumista tee, mutta kylläpä tuo taitaa "ruokalistalle" jäädä. Seuraavaksi vaan taidan ostaa vähän jotain toista merkkiä, koska luonnollisestihan perehdyin tähän asiaan vasta, kun olin jo pänikän ostanut. Haluan kuitenkin saada vastinetta rahoilleni, joten täytynee tehdä muutamia kokeiluja eri merkkien välillä.

Huomenna onkin sitten luvassa lisää mukavuusalueen ylityksiä, kun menen ensi kertaa tuonne liikuntakeskukseni kuntosalille. Sitä odotellessa. :)

Ps. Lisäsin tuonne Paino-välilehden, koska eihän tuosta painon kehityksestä ota muuten selvää erkkikään. Jos vielä intoutuisi väsäämään jonkinlaisen käppyrän, jonka hienoa laskusuhdannetta ;D voisi sitten seurata. No, ehkä ensi elämässä...

2 kommenttia:

  1. Oon päätellyt, että sää käyt myös Killerillä! Elina on kyllä aivan ihana. Rakastan sen tanssitunteja yli kaiken. :)

    VastaaPoista
  2. Juu, Killerillähän minä(kin). :) On kyllä yksi elämäni parhaita päätöksiä ostaa tuonne salikortti. Mä en ole vielä uskaltautunut muille tanssitunneille kuin sumbaan ja nyt tuo kahvakuula ja combat vie aikaa hyviltä tanssitreeneiltä. Elina on kyllä mahtava. Todellinen tohtori Jekyl ja mr. Hyde. Kerran kokeilemassani danzationissa hän leijailee eteerisenä siellä edessä ja erityisesti tuossa yhden combatin korvanneessa kuntonyrkkeilyssä tuntui, että se syö elävältä meidät kaikki. :D Enkä yhtään ihmettelisi, jos tuolla kahvakuulassa huomaisin yhtäkkiä hänellä sarvet päässä. :D

    VastaaPoista

Kommentteja otetaan vastaan kiitollisuudella