sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Salilla igen

Kiesus. Käteni ovat tutisevaa hyytelöä. Kävin siis toistamiseen salilla ja tein ihan kelpo treenin. Noin isohkoilla toistomäärillä voisi tietysit hieman hillitä sitä painojen "lastaamista" (sarkasmimerkit sen vuoksi, että näillä "lihaksilla" ei tarvi lastata, vaan lähinnä ähistä se puolittaja pois päältä, että saa mahdollisimman pienet painot aikaiseksi). En tätä kuitenkaan tehnyt, vaan sen sijaan ähersin ja kiroilin hiljaa mielessäni. Mahtavaa! Mutta kehitystä siis on luultavasti tapahtuva, koska eihän kukaan nyt voi kovin kauaa pysyä näin surkeassa kunnossa, jos treenaa.

Olisiko muuten mitään vinkkejä, millä sen hemmetin tylsän lämmittelyvaiheen saisi menemään ilman hermojen menetystä? Yritin nyt ottaa jotain lehteä siihen, mutta eipä se paljon auta, tylsää mikä tylsää. Puhumattakaan jäähdyttelystä. Nyt olin onneksi kaverini kyydillä ja hän oli tanssitunnilla, joten minulla oli aikaa treenin jälkeen, joten intouduin jopa venyttelemään, herra paratkoon.

Mitäs sitten sanoi arvoisa sykemittarini? Näin tuo loihe lausumaan:

aika: 1 h 5 min.
keskisyke: 129
maksimisyke: 157
kalorit: 570 kcal (WTF?)

Tuossa kalorihommassa on nyt kyllä pakko olla jotain häikkää... Mutta katsotaanpas, kykenenkö huomenna combatiin, koska ainakin tehdessä tuntui reisissä sellainen polte, että alta pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja otetaan vastaan kiitollisuudella