perjantai 27. huhtikuuta 2012

Punnitus

69 kg. Eipä tuohon ole lisättävää. Taidan lopettaa tämän koko homman, ei tässä ole mitään järkeä.

8 kommenttia:

 1. munkin paino on pysynyt samassa jo kolme viikkoa, tänään kuitenkin HUIMA 200g lasku edelliseen. Lisäksi näytän, että olisin lihonut maaliskuussa otetusta "edistys"kuvasta. Eli et ole ainoa jolla tökkii!

  VastaaPoista
 2. älä sentään lopeta kun oot näin pitkälle jo päässyt! mulla itelläki yhessä vaiheessa paino vaan jumitti samassa ja nousi vaan, mutta sitten seuraavalla viikolla tulikin kunnon pudotus! you can do it :)

  - stella

  VastaaPoista
 3. niin juuri, tähän vois lisätä sen kliseen että "jos painonpudotus olisi helppoa, kaikki olisivat laihoja" : )

  VastaaPoista
 4. Älä ihmeessä lopeta! Oot näköjään käyny melko ahkerasti salilla ja urheilemassa, muista että lihakset kerää nestettä ja paino saattaa salipäivän jälkeeen olla noussut huimasti! Paljon tsemppiä!!

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Tuut katumaan jälkikäteen jos meet nyt löymään hanskat tiskiin.

  Välillä se paino laskee ja nousee miten sattuu.

  Keep it going beautiful!

  VastaaPoista
 7. Luulen, että tuo painon jumitus johtuu ihan yksinkertaisesti siitä, että olet alkanut harrastaa noinkin paljon liikuntaa, mikä kerää nestettä ja lihaksetkin alkaa vahvistua. Sitä paitsi sinun kokoisella ei niin kauheasti edes ole pudotettavaa, joten pidemmätkin jumit on ihan tavallisia. Kuinka pitkä sinä muuten olet?

  VastaaPoista
 8. Heissan kaikki! Kiitos ihanista tsemppikommenteista! Olette mahtavia! Näinhän se on, että vaikeuksia tällä laihduttamisen polulla varmasti tulee kohdattua vielä monta kertaa. Eilen vain meni jotenkin kuppi ihan totaalisen nurin ja taisi päästä ihan pieni itkukin tuon painolukeman takia. Enää en kuitenkaan taida edes pystyä lopettamaan tätä hommaa uhkauksista huolimatta, mutta kirjoitanpa siitä ihan oman postauksen. Nyt vaan jälleen lusikka kauniiseen käteen ja pää pystyssä kohti uusia pettymyksiä. :D

  VastaaPoista

Kommentteja otetaan vastaan kiitollisuudella