sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Kiva viikonloppu

Onpas ollut kiva viikonloppu! Perjantaina olin päivän tuuraamassa entisessä työpaikassani ja sieltä ajelin suoraan zumba-tunnille, joka oli mukavan palauttava viikon kovemmista koitoksista. Sitten pääsimme vielä kaverini saunavuorolla saunaan, mikä oli tietysti ihana lopetus työviikolle.

Lauantaina vierailimme sisareni ja kummipoikani luona, jossa meitä odotti mahtava päivällinen. Alkukeittona oli suuri suosikkini tomaatti-tattikeitto, joskin tällä kertaa se oli tehty suppilovahveroista, mikä ei ainakaan huonontanut keittoa. Pääruokana oli vuohenjuusto-pestokanaa, vihannescouscousta ja bataattilaatikkoa ja jälkiruokana kermahyytelöä kinuskikastikkeella. Myöhemmin saimme vielä kahvin kanssa tiramisua ja sampanjasuklaata. Ah, mitä herkuttelua. Syömisen vastapainoksi kävimme keilaamassa. Minulle kerta oli kolmas elämässäni ja alku oli jälleen aika hankalaa, mutta sitten sain jo muutaman onnistumisenkin. Kummipoikani voitti kuitenkin kaikki erät suvereenisti ja yritti minullekin neuvoa pieniä kikkoja. Herkkupäivä oli siis tällä kertaa hieman erilainen ja itse asiassa tuollainen hyvällä ruualla herkuttelu voittaa kyllä karkin ja sipsien mättämisen mennen tullen. Illalla napostelin kyllä vielä popcorneja, mutta eikös niistä juurikin ollut juttu, että ne ovat jo melkein superruokaa. ;D

Aamulla lähdimme sitten edelleen sisareni ja kummipoikani kanssa hyvinvointi-, ruoka-, viini- ja kirjamessuille. Siellä tuli naposteltua kaikkia ihania näyteherkkuja, kuten juustoja, erilaisia leipiä, savulohta, palvattua lihaa ja makkaroita. Luomutuotteita oli todella paljon tarjolla ja rahapulasta huolimatta ostin ohraryynejä, joista saattoi valmistaa puuron kätevästi hauduttamalla. Puuro oli todella hyvää mustikoiden ja raejuuston kanssa. Kokeilin myös selkäkaari-laitetta, josta minulle tuli kuitenkin hirveän huono olo. Ehkä on siis syytäkin, että minulla on aika osteopaatille kahden viikon kuluttua. Kirjaosastolla pyöriminen jäi vähän vajaaksi tuosta huonosta olosta johtuen ja kotiin päästyäni kävinkin hetkeksi päivälevolle, jotta jaksoin sitten kammeta itseni ensimmäiseen bodycombatiini. Ja sehän olikin varsin hauskaa. Toki minua edelleen otti päähän, kun en osaa ja pysty, mutta välillä olin kyllä myös ihan lieskassa ja innoissani. Kotiin tultuani siippani oli tehnyt pitsaa, jota sitten nautinkin hyvällä omallatunnolla. Varsin toimelias ja mukava viikonloppu siis takana. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja otetaan vastaan kiitollisuudella