sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Liikuntoja ja uusia oivalluksia elämästä sykemittarin kanssa

Eilisen ja tämän päivä liikuntojen tietoja en olekaan vielä postaillut. Sykemittari on nyt ollut matkassa kaikissa liikkeissä ja sitä onkin kyllä mukava seurata. Ja nyt koin yhtäkkisen ahaa-elämyksen ja löysin kuin löysinkin huippusykkeen tuolta kapineen muistista! Jei!! Ja samalla huomasin, että mullahan on tässä vielä väärä kuukausikin ohjelmoituna. Siis kuinka tunari tämän elektroniikan kanssa voi olla... :P Combatin huippusykelukema näkyy muuten olevan 173 eli ei mitään sunnuntaikävelyä se laji. :D

Eilinen selkäjumppa oli kyllä taas niin koetteleva, että oksat pois. Miten voikin olla niin miljoona sellaista lihasta, joiden huomaa olevan aivan onnettomat. En pysty käsittämään. Vatsalihakset sentään ilmeisesti kehittyvät pikku hiljaa, koska eilen onnistui jo yksi puolen minuutin lankku ilman, että polvet olivat maassa. Nyt vain pelkään, että aamulla äitynyt alaselkäkramppi on seurausta tuosta huikentelevaisesta yrityksestä. Mutta tässäpä tuon jumpan tietoja:

Selkäjumppa

aika: 57 min.
keskisyke: 111
huippusyke: 150
kalorit: 356

Tänään kävin sitten "palauttavalla" kävelylenkillä, jonka aikana kylläkin kirmasin pari juoksupyrähdystä saadakseni itseni lämpimäksi tuolla hirveässä jäisessä tuulessa. Lenkin jälkeen mittari näytti seuraavaa:

Sunnuntaikävely

aika: 1 h 7 min.
keskisyke: 137
huippusyke: 160
kalorit 542 kcal

Yllättävän paljon kaloreita kuluu tuollaisella kevyeltä tuntuvalla lenkilläkin. Mutta se on kyllä sanottava, että jos mun liikkumiset olisi sen varassa, että kävisin ulkona lenkkeilemässä, niin taitaisi kyllä sohva vetää voiton melko monta kertaa. Hitto, kädet ja reidet oli taas ihan umpijäässä tuon lenkin jälkeen ja vieläkin kuuman suihkun jälkeen on viluinen olo. On se luksusta, kun pääsee aina sisätiloihin pompahtelemaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja otetaan vastaan kiitollisuudella