sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Ärsytyssalin ABC

Tänään oli taas aamusalin paikka ja viime sunnuntaista poiketen paikalle oli ilmaantunut noin miljoona muutakin tyyppiä. Tai ainakin ne kolme liikaa. Koin syvää ärtymystä, kun jouduin jonottelemaan lähes joka laitteelle eli aikaa meni seisoskeluun.

Koskapa olen tietysti itse täydellinen, olen oikeutettu listaamaan tähän aamun ärsytyksen top kolmosen vaiko sittenkin top ABC:n:


A. Siis miten joku voi pitää ylätaljan itselleen varattuna 15 minuuttia? Ja käyttää tästä ajasta roimasti juttelemalla naisystävän kanssa. Jos haluaa pölistä, niin eikö voisi tehdä sen liikkeen jälkeen ja päästää muut poloiset hajottamaan vasemman olkapäänsä.

B. Ihmiset! Ihan oikeasti! Sitä 20 kilon kiekkoa ei vain laiteta siihen telineen ylimpään sakaraan sen lähes ainoan 2,5 kilon kiekon eteen! Johan sen pitäisi maalaisjärjenkin kertoa, että jos on voimatasoltaan riisitikku, narukäsi JA heikompi kuin naapurin kuusivuotias Pipsa, niin sitä kaksjapuolkiloista ei niin vain sieltä kahdenkympin takaa käyttöön tempaista. Kirottua!

C. Minä! Miksi on niin vaikea tehdä liikkeet eri järjestyksessä kuin on tottunut? Ei nyt luulisi olevan niin vaikeaa vähän muokata omaa ajukoppaansa aina tilanteen mukaan. Koetapas ryhdistäytyä nainen!

Eli lopultakiin oli vallan hyvä treeni, vaikka vasen käsi, olkapäästä johtuen, onkin omituisen veltto ja vino monissa tilanteissa. Ei nyt oikein tiedä, että pitäisikö sitä vain treenata kahta kauheammin vai antaa olla rauhassa. Jäämme seuraamaan hänen reaktioitaan.

Ja siitä sitten lähdetään laskemaan jalkoja. Toki koukistan ne ensin, en minä mikään Bruce Lee ole! :D

6 kommenttia:

 1. Ku oisinki, mutta mä oon vaan tällänen persjalkanen suomalainen pyllerö. :D

  VastaaPoista
 2. Uups, en oo ikinä tajunnut tota B-kohtaa! Shame on me! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, nyt voit tästä lähtien auttaa meitä heiveröisiä salikävijöitä ja laittaa ne karpaasipainot vähän alemmas. :) Ei siinä sitten mitään, jos salilla on niitä painokiekkoja runsaasti, mutta tässä tapauksessa 2,5 kilon painoja on vain pari ja jos niiden edestä pitäisi silmän korkeudelta nostaa 20 kiloa, niin jää multa (vielä) tekemättä.

   Poista

Kommentteja otetaan vastaan kiitollisuudella