tiistai 15. tammikuuta 2013

Ruokapäiväkirja 15.1.

Aamupala (klo 7):
kaurapuuro, 1 tl macaa, 1 rkl omenasosetta, 3 rkl raejuustoa ja mehukeittoa, muki teetä maidolla
Sama kuin eilen ja joka päivä.

Lounas (klo 11):
vuohenjuustosalaatti (salaatti, babypinaatti, kirsikkatomaatti, kurkku, kaksi viipaletta paistettua vuohenjuustoa) ekstra raejuustolla (3 rkl) kastikkeena roiskaus balsamiviinietikkaa ja GFG:n hengessä 10 g oliiviöljyä. Muki teetä maidolla.
Salaattilounaan huono puoli on se, että sen jälkeen mua palelee aivan sikana. Onneksi siihen auttaa tee.

Välipala (klo 13.30):
rahka mehukeitolla
Siis voi yök, että edelleen rahka ällöttää!

Päivällinen (klo 17.30):
perunoita, parsakaalta ja tonnikalaa sekä lasi maitoa
Tavoittelen tässä GFG:n meininkejä, joten kalaa on 100 g, mutta perunoita ja parsakaalta vähemmän kuin vaaditut 170 ja 200 g. Tuntui niin valtavalta annokselta! Mutta perunoita siis oli varmaan joku 130g ja kaalta ehkä 150 g. Ja ehkä tuo maitolasi korvaa nuo puuttuvat määrät...

Salin jälkeen (klo 20.30):
Palautusjuoma

Iltapala (klo 22.15):
smoothie (kiivi, puolikas banaani, reilu kourallinen pinaattia, mustikoita, kuorittuja hampunsiemeniä ja brahmi-jauhetta, muki teetä maidolla

Siis katsokaa tuota ihanaa ja ah, niin täsmällistä ateriaväliä! :D Ja miten oivallisesti koostettuja aterioita! Kyllä mä oon hyvä! Tosin huomenna kyllä vaaka herjaa tällaisesta ruokamäärästä, tiedän sen jo nyt. Voi että, kun löytäisin jo sen tavan, jolla en kuole nälkään, mutta paino putoaisi. Mutta ei auta, on vain jatkettava testailua. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja otetaan vastaan kiitollisuudella