tiistai 15. tammikuuta 2013

Jiihaa jalkapäivä!

Jes, tänään oli taas hyvä treeni, vaikka salilla oli enemmän ihmisiä kuin koko syksynä yhteensä, vähääkään liioittelematta, ja joutui aika pitkiä aikoja odottelemaan omaa vuoroaan. Johtuiko sitten pitkistä palautusajoista vai mistä, mutta lisäsin tänään kaikkiin liikkeisiin lisää painoa! Jiihaa!!! Paitsi reisikoukistukseen, jonka tekniikka hajosi, kun lisäsin painoa, joten siinä lisäys jäi yhteen sarjaan. 

Ja mikä hienointa jalkaprässissä kohtasin todellisuuden, jossa 90 kiloa tuntui kevyeltä. No, eihän siinä muuta kuin satasta silmään! Aika hieno tunne oli se. :) Samoin kyykkyä tein nyt isommilla painoilla ja taas jaksoin. Tällä kertaa en kylläkään hyvin, mutta hampaat irvessä, tutisten ja täristen kyllä. Pontta kaikille yrityksilleni antoi ajatus kahdesta lepopäivästä, jotka nyt ovat edessä. Sillä kyllä jaksoi hieman ylimääräistäkin rutistaa.

Ja koska tavallisissa jalkaliikkeissäni ei muka ollut tarpeeksi, niin tein vielä ekstrana lantionnostoja toinen koipi ylhäällä. Olen huolissani tuosta taustapuolestani ja epäilen, että perä ei tuosta toivotusti muotoudu, joten  tuo liike sai vielä poltella kankuissa. Oli kyllä ihan mahtava fiilis treenin jälkeen ja nyt jalat alkaa aika mukavasti kangistua ja pakottaa. Voipa siis hyvällä mielellä käydä nukkumaan. :)


2 kommenttia:

Kommentteja otetaan vastaan kiitollisuudella