perjantai 11. tammikuuta 2013

Punnitus viikolla 2

Yllättävästi on sitten lähteneet nesteet liikkeelle ja tänään aamulla vaaka totesi lukemiksi:

63,1 kg

Ollaan siis hieman alemmassa pisteessä kuin marraskuun lopussa, mutta hieman korkeammissa kuin marraskuun alussa. Että näin. Mutta tosiaan tuolta joulun mässäilyturvotuslukemista ollaan taas oikealla tiellä.

Omituista ajatella, että jos mun paino tippuisi niinkuin normaali-ihmisillä puoli kiloa viikossa, niin  olisin tavoitteessa kuuden viikon kuluttua. Erittäin omalaatuinen ajatus. No joo, olen kyllä tietoinen, että useimmilla se viimeisten kilojen tiristys on vaikeeta, mutta ainahan sitä saa unelmoida.

Realistisempi tavoitteeni olisi saada tiristettyä paino tuonne kuudenkympin pintaan vappuun mennessä. Neljä kuukautta, kolme kiloa. Ei luulisi olevan ydinfysiikkaa, mutta syksyn kokemusten jälkeen voi hyvinkin olla. Pitää vain jaksaa pitää yllä tätä uutta positiivista, vähästressistä mielialaa, jos vaikka kroppakin hämääntyisi päästämään irti noista läskeistä.

Stressiä vähentääkseni alankin nyt tekemään kouluhommia, joiden palautuspäivä on kahden kuukauden kuluttua. Jos teen ne nyt, niin myöhemmin olen stressitön kuin taivaan lintu. Tai ainakin hippusen vähemmän stressaantunut. Tai jotain. 

2 kommenttia:

  1. mulla on aikalailla sama tavoite vappuun mennessä, mutta tuntuu melkoiselta ydinfysiikalta välillä.. nousee ja laskee ihan sattumanvaraisesti nimittäin. :-D jos mässäilen pizzaa ja karkkia pari päivää, niin paino laskee kilolla. kun syön terveellisesti ja tarpeeksi + liikun, paino nousee pitkäksi aikaa. :-D melkein jo naurattaa!

    VastaaPoista
  2. No niinpä, melkein naurattaa, kun ei jaksa enää repiä tukkaakaan päästään. :D Mutta tosiaan ei todellakaan toimi mikään "syö vähemmän ja liiku enemmän" näihin kiloihin, mukava, että on kohtalotovereita. Mulla tosin ei paino putoa, jos mässään, mutta eipä se putoa vaikken mässääkään. :D Mutta yritän nyt olla stressaamatta ja vaan syödä ja liikkua järkevästi, katsotaan, mihin se riittää.

    VastaaPoista

Kommentteja otetaan vastaan kiitollisuudella